• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skočio na Janisa, pa počeo da ga ljubi - italijanski selektor napravio šou: Pobijedio Srbiju, pa slavio sa Adetokunbom!

Autor Dragan Šutvić

Energični italijanski trener Đanmarko Poceko pronašao je u hodniku berlinske hale "saradnika" za proslavu velike pobjede.

 Skočio na Janisa, pa počeo da ga ljubi - italijanski selektor napravio šou: Pobijedio Srbiju, pa slavio sa Adetokunbom! Izvor: Twitter/RealFinale/printscreen

Reprezentacija Italije prevođena Đanmarkom Pocekom napravila je senzaciju na Eurobasketu i već u osmini finala eliminisala Srbiju. Temperamentni italijanski trener pravio je haos tokom meča, vrlo rano je dobio prvu tehničku grešku, a kasnije je morao i da napusti halu jer je njegova klupa dobila još dvije tehničke! Poceko, koji je poznat po skidanju sakoa i šou koji pravi, ni tada se nije smirio.

Ludovao je sa navijačima nakon velike pobjede, a pojavio se i snimak iz tunela, u kojem Đanmarko Poceko ljubi Janisa Adetokunba. Italijanski trener je u hodniku berlinske dvorane sreo prvu zvijezdu grčkog tima, a zatim članu Milvoki Baksa skočio u zagrljaj. Janis je prihvatio ovaj neobičan pozdrav, pa je nekoliko sekundi držao u naručju italijanskog selektora.

Snimak pokazuje i da je Poceko poljubio Janisa Adetokunba prije nego što je nastavio svojim putem, vjerovatno ka slavlju koje će Italijani organizovati zbog plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Sa druge strane, Janisa Adetokunba tek čeka meč protiv Češke, kada će se saigrači i on boriti za mjesto među osam najboljih timova.

Pogledajte neobičan susret Poceka i Adetokunba.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC