• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA - Ugovor od 9.000.000 evra u Evroligi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fenerbahče je već doveo Nemanju Bjelicu, Nika Kalatesa, Skotija Vilbekina, Karsena Edvardsa, Tonje Džekirija i Najdžela Hejsa, ali tu neće stati!

 Fakundo Kampaco ponuda Fenerbahčea od 9 miliona evra Izvor: MN PRESS

Počela su nacionalna prvenstva, počela je Evroliga, a najbogatiji evropski klubovi i dalje "ratuju" oko jednog igrača! U pitanju je argentinski plejmejker Fakundo Kampaco koji je odavno na meti Reala, ali sada ga traži i Fenerbahče!

On nakon dve sezone u Denveru više nema mjesta u toj ekipi, ali čeka novu ponudu u NBA. Postoji interesovanje Dalasa koji ipak ima pun budžet i čekaju da trejduju nekoga kako bi oslobodili prostor za Kampaca. No, to ne ide kako su planirali pa je Argentinac sve bliži Evropi.

Iskusni 31-godišnji plej ima dvije osvojene titule šampiona Evrope sa Realom, ali teško da će ga Madriđani dobiti nazad! Oni imaju pravo da izjednače ponudu bilo koje ekipe ako Kampaco odluči da se vrati u Evroligu, ali je Fenerbahče sada iskočio sa ogromnim novcem. 

Oni nude Argentincu 9.000.000 evra za tri sezone i to neto, što znači po odbijanju svih poreza. To znači da bi Real morao Kampaca da učini ubjedljivo najplaćenijim igračem u timu poštoje za sada sa 2.000.000 evra neto zarade po sezoni najviše plaćen centar sa Zelenortskih ostrva Valter Tavareš.

Ukoliko ode u Fenerbahče Kampaco bi postao četvrti najplaćeniji igrač u Evropi poslije Nikole Mirotića čija je plata 5.000.000 evra, Šejna Larkina sa 4.000.000 evra i Vase Micića koji prima 3.300.000 evra.te Šejn Larkin (4.000.000) i Vasilije Micić (3.300.000) u Anadolu Efesu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC