• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta da očekujemo od Zvezde i Partizana u narednom kolu Evrolige?

Svi ljubitelji košarke koji planiraju dati svoje prognoze za sljedeće kolo mogu to učiniti sada i pogledati korisne savjete o klađenju u Bosni i Hercegovini.

 Šta da očekujemo od Zvezde i Partizana u narednom kolu Evrolige? Izvor: MN PRESS

Evroliga nastavlja svojim tokom, a 6. kolo igra se u četvrtak i petak, 3. i 4. novembra širom Evrope. Od košarkaških klubova iz regiona u 6. kolu učestvuju Crvena zvezda i Partizan iz Beograda, a šta ih očekuje ove nedjelje?

Košarkaši Zvezde lete za Francusku, kako bi se 4. novembra sastali sa ekipom Monaka, koju predvodi nekadašnji strateg Zvezde Saša Obradović.

Košarkaška reprezentacija Monaka zaista je sastavljena od tima kvalitetnih igrača koji su se pokazali veoma uigranim, što se posebno vidjelo u utakmici protiv Olimpijakosa koji su savladali.

Crveno-bijeli će sigurno dati sve od sebe i pokušati da pronađu najbolju strategiju kako bi postigli što više koševa, ali treba uzeti u obzir i njihov dosadašnji uspjeh. Monako je trenutno na 4. poziciji na tabeli, dok je Zvezda sada na 16. mjestu.

Svi ljubitelji košarke koji planiraju dati svoje prognoze za sljedeće kolo mogu to učiniti sada i pogledati korisne savjete o klađenju u Bosni i Hercegovini.

Sa druge strane, crno-bijeli, predvođeni Željkom Obradovićem, koji se pokazao kao najtrofejniji trener u Evropi, 3. novembra putuju u Atinu, gde će odmjeriti snage sa Panatinaikosom.

Situacija se bliži vrhuncu, posebno sada kada se putuje tamo gdje je trener Obradović veoma cijenjen i poštovan. Naime, više od decenije karijere proveo je u Panatinaikosu, od 1999. do 2012. godine kao njihov trener. Poznat teren i sjajni rezultati u prethodnom periodu idu na ruku Partizanu, koji je trenutno na 9. mjestu na tabeli Evrolige, dok je Panatinaikos trenutno pretposljednji.

Zanimljiv podatak je da će košarkaše Partizana dočekati Dejan Radonjić, koji je donedavno bio Zvezdin strateg. Iako nije na najbolji način započeo ovu sezonu, sada ima priliku da se dokaže protiv crno-bijelih.

Pobjeda Panatinaikosa nad Kolososom u četvrtom kolu grčkog šampionata svakako će uticati na motivaciju i samopouzdanje Radonjića i košarkaša Panatinaikosa, ali da li će to biti dovoljno da se Partizan savlada u četvrtak ostaje da se vidi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC