• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TO JE BOGDAN BOGDANOVIĆ! Strašna partija Srbina, "zasuo" koš Čikaga i poslao poruku svima!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bogdan Bogdanović je ponovo zaigrao košarku koju je prikazivao prije teže povrede. Odigrao je i prethodne noći vrhunski za Atlantu.

 Bogdan Bogdanovi' dao 28 poena protiv :ikaga Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je prethodne noći spektakularnu partiju za Atlantu i značajno doprinio pobjedi svog tima protiv Čikaga (123:122).

Povreda je sada i definitivno prošlost i iz utakmice u utakmicu djeluje sve spreminije, tako da se definisao kao jedan od lidera Houksa i predvodio je ekipu do pobede sa više nego dobrim učinkom, kako vidljivim na papiru, tako vidljivim i golim okom...

Bogdanović je susret protiv Bulsa završio sa 28 poena, sedam skokova i pet asistencija, a na parketu je proveo skoro 36 minuta, manje nego lider svog tima Trej Jang (5 od 18) koga nikako nije služio šut. Odmijenio ga je Bogdanović koji je promašio dosta trojki (samo 6 od 14), ali je ukupno imao skoro pa polovičan učinak šuta.

Nažalost, Bogdan je umalo bio i tragičar Houksa pošto je u prevelikoj želji da zaustavi Derouzana, na šutu za tri poena - prišao mu previše i faulirao ga. Sjajni igrač Bulsa je pogodio sva tri slobodna bacanja i poveli su 122:121 na pola sekunde do kraja, da bi potom Houksi izveli "specijal" iz sopstvene kuhinje. Vrhunski aut u kome su prebacili fokus na Janga i Bogija, omogućio je prostor da Džonson baci loptu za Grifina koji pogađa na obruču za veliku pobjedu.

Pogledajte kako je Atlanta došla do pobjede i izazvala veliku euforiju u svojoj hali:


Derouzen je inače bio najefikasniji pojedinac utakmice sa 34 poena, 13 skokova i osam asistencija (igrao čak 46 minuta), dok je solidan doprinos kod poraženih dao Zek Lavin (21 poen). Pored pomenutog Treja Janga koji je uz 19 poena nanizao 14 asistencija, vredi istaći i "gejm-vinera" Grifina sa 17, odnosno Hantera (16) i Kapelu sa dabl-dabl učinkom od 15 poena i 14 skokova.

Prethodne noći niko više od srpskih igrača nije izlazio na NBA parkete, odnosno trebalo je Boban Marjanović za Hjuston, ali već znamo da čitave sezone "ne postoji" za trenera.

NBA REZULTATI

Nju Orleans - Finiks 129:124*
Detroit - L.A. Lejkers 117:124
Njujork - Sakramento 112:99
Orlando - Toronto 111:99
Filadelfija - Šarlot 131:113
Atlanta - Čikago 123:122*
Hjuston - Milvoki 97:92

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC