• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabrinjavajuća stvar o Bogdanu Bogdanoviću: "Razvali" jedan meč i onda opet ne igra, problem nije riješen...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bogdan Bogdanović još nije zaliječio koljeno nakon operacije ovog ljeta.

 Bogdan Bogdanović opet povrijeđen Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je više nego nevjerovatno u noći između nedjelje i ponedjeljka i sa 28 poena predvodio je svoju Atlantu do velike pobjede nad Čikagom, međutim ono što je zaista zabrinjavajuće je što nije mogao da nastupi na utakmici koja je odmah poslije toga uslijedila. Bogdanović je ljetos operisao desno koljeno i zbog toga propustio Eurobasket sa Srbijom, a sve nas brine što se još nije u potpunosti oporavio.

Zbog "odmaranja koljena", i predostrožnosti koje donosi ljekarski tim Atlante, Bogdanović je sa klupe gledao meč protiv Memfisa (128:105) i nije mogao da pomogne svojim saigračima koji su "glat" poraženi u Tenesiju.

Nije i jedini, Atlanta je morala da nastupi bez još četvorice možda i najboljih igrača: Klinta Kapele, Treja Janga, Džona Kolinsa i Dežontea Mareja, pa zaista ne čudi što je Memfis došao do lake pobjede kada "nije imao ko da im se suprostavi", što je veliki problem za klub iz Džordžije. Trenutno su u zoni koja vodi u plej-in, ali pitanje je koliko će još moći da izdrže da odmaraju nosioce igre koji nikako da zaliječe sve povrede.

U njihovom odusustvu, tim je predvodio Hanter sa 19 poena, Holidej je dodao još 15, dok je Memfis ka još jednom trijumfu vodio Džouns sa 22 poena. I oni su imali brojne izostanke, pa tako nisu nastupili Bejn, Morant, Adams, Grin...

Srpski košarkaš Nikola Jović nije ulazio prethodne noći u igru za Majami u porazu protiv Indijane (87:82), dok je Aleksej Pokuševski bio bez poena (imao devet skokova) u porazu Oklahome u Dalasu (121:114). Nije teško pogoditi da je jedan tim predvodio Šaj Gildžs-Aleksandr sa 42 poena, a drugi Luka Dončić sa 38 poena, 11 skokova i osam asistencija.

NBA REZULTATI

Indijana - Majami 82:87
Vašington - Bruklin 100:112
Memfis - Atlanta 128:103
Dalas - Oklahoma 121:114
San Antonio - Klivlend 112:111
Portland - Minesota 133:112
L.A. Klipers - Boston 113:93

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC