• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao je u halu, plan je bio da počne, ali... Željko Obradović o Urošu Trifunoviću

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

KK Partizan nastupio je protiv Zadra bez trojice igrača. Matijas Lesor je odmarao, evo u kakvom su stanju Danilo Anđušić i Uroš Trifunović

 Željko Obradović o Danilu Anđušiću i Urošu Trifunoviću Izvor: MN PRESS

U ubjedljivoj pobjedi Partizana protiv Zadra u Štark areni istakli su se Tristan Vukčević sa 25 ubačenih poena, Aleksa Avramović sa 16, povratnik Balša Koprivica sa 14, a Željko Obradović nije koristio sve igrače. Tako prvi centar ekipe Matijas Lesor nije nastupio ni minut, a Danilo Anđušić i Uroš Trifunović nisu bili ni u protokolu. "Žoc" je otkrio u kakvom su stanju.

"Anđušić je imao probleme i nije trenirao zadnjih dana, od sutra će opet trenirati. Imao je probleme sa ugrušcima i bila je preporuka da pauzira par dana. Trifunović je došao, bilo je planirano da počne, ali imao je simptome, loše se osjećao i otišao je kući. Što se tiče Lesora, odluka je bila takva da bi se čovjek odmorio. Kao što su i ostali imali uglavnom manju minutažu. Otprilike tako nešto sam najavio poslije utakmice sa Bajernom. Vidjećemo šta ćemo moći da uradimo u sljedećim utakmicama, a naravno da zavisi od igrača, ako budu odigrali kao večeras, onda je to neuporedivo lakše".

Komentarišući utakmicu i trijumf od čak 37 poena razlike, Obradović je govorio kratko. "Kao prvo, zahvalio bih se svima koji su došli na utakmicu, opet je to bila veoma lijepa posjeta i dobra atmosfera. Igrali smo protiv dobre ekipe, koja igra veoma dobru napadačku košarku, za poluvrijeme smo ubacili 63 poena i jasno je bilo da svi ključevi leže u agresivnijoj odbrani i da nastavimo da igramo tako u napadu. Uspjeli smo i čestitam ekipi, kao i Zadru na svemu što su pokazali ove sezone".

Partizan će naredni meč odigrati u četvrtak protiv Monaka u Štark areni.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC