• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FMP kreće iz Bara - nova godina, stari problem! Stefanović upozorava: Nismo na to navikli

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski tim prvi meč u novoj 2023. godini igra u Baru protiv Mornara.

 FMP počinje godinu utakmicom protiv Mornara Izvor: MN PRESS

Vremena za odmor nema, FMP Meridian igra novi meč u 2023. godini. Prethodnu je završio uspješno, pobjedom protiv Studentskog centra, a tekuću želi da započne na isti način, pobjedom. Ponovo će igrati protiv crnogorskog tima, ovog puta protiv Mornara u Baru (17 časova).

Prije ovog meča trener "pantera" Nenad Stefanović ponovio je da njegov tim ima i dosta kadrovskih problema. "Prate nas isti problemi iz stare godine i oni koji su nas pratili u prethodnih desetak dana. Naši treninzi vrlo su problematični u odnosu na ono na šta smo navikli, a to je devet ili deset zdravih igrača na raspolaganju, ako računamo i tri juniora koja su sa nama. Bez obzira na sve to, naša obaveza je da damo maksimum. Mornar ima izuzetan napadački potencijal, godinama je dobro vođena i sa mnogo različitih napadačkih setova i ideja teška je za pripremu. Probaćemo da odigramo dobar meč i da damo sve od sebe", poručio je Stefanović.

Jedan od najmlađih prvotimaca tima iz Železnika Nikola Šaranović oprezan je pred ovaj susret. "Igramo protiv ekipe koja ima tri uzastopna poraza i koja će svim silama željeti da odbrani domaći teren. Znamo da se radi o veoma potentnoj napadačkoj ekipi tako da prije svega odbrambeno moramo biti na visini zadatka. Naravno, vjerujem u svoju ekipu i nadam se da ćemo novu godinu započeti pobjedom", zaključio je Šaranović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC