• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ubio čovjeka dan nakon teške povrede! Spremao se za NBA, završio sezonu, pa uhapšen zbog ubistva (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

SAD su potresle užasne vijesti iz Alabame gdje je mladi košarkaš Majls ubio muškarca.

 Košarkaš Darijus Majls ubio čovjeka Izvor: Profimedia/Jonathan Bachman

Talentovani američki košarkaš Darijus Majls (21), koji igra na Univerzitetu Alabama, uhapšen je zbog pucnjave u kojoj je ubijena jedna osoba. Majls je navodno učestvovao u pucnjavi u kojoj je ubijen Džamea Džon Haris (23) iz Birmingema, dok je sa košarkašem uhapšen i Majkl Lin Dejvis iz Merilenda. Pucnjava se dogodila u blizini Univerziteta, a upravo je perspektivni košarkaš glavni osumnjičeni za ubistvo!

Bizarnost je što je Majls, u danu kada je uhapšen, saznao da je za njega sezona na Alabami završena zbog teže povrede, pa nije poznato da li je frustracija zbog toga - ili nešto sasvim drugo - uticalo da izvrši stravičan zločin.

Policija je reagovala zbog pucnjave koja se dogodila oko dva časa iza ponoći, kada je vozač zaustavio automobil ispred policije i tražio pomoć zbog ranjenog prijatelja. Ispostavilo se da je žrtva već izgubila život i da joj nije bilo spasa. Policija je zahvaljući snimcima sa nadzorne kamere vrlo lako identifikovala napadače: "Bila je manja rasprava između njih koja je rezultovala pucnjavom", navodi se iz policije.


Majlsova karijera je tako završena i prije nego što je počela, pošto je bio na trećoj godini na Alabami i nadao se da će u nekom trenutku doći i do NBA lige. Imao je privatnih problema zbog kojih ga je trener Nejt Outs "sklonio" iz tima krajem godine, a sada može i da se pretpostavi o čemu se radi.

Krilni košarkaš iz Vašingtona je ove sezone odigrao šest mečeva uz svega 1,5 poena po meču, dok je daleko bolje igrao prošle sezone, međutim očigledno se nešto desilo sa njim.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC