• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA IGRA DERBI I PRIJE PARTIZANA: U ovom će Fakundo Kampaco moći na teren

Autor Haris Krhalić

Jača za Fakunda Kampaca, Crvena zvezda u ponedjeljak će igrati regionalni derbi u okviru ABA lige

 Crvena zvezda Cedevita Olimpija najava Izvor: MN PRESS

Poslije bolnog poraza od Žalgirisa, Crvena zvezda se ovog vikenda pripremala za paklenu nedjelju, prožetu derbijima. Za početak, ekipa Duška Ivanovića u ponedjeljak će kod kuće igrati protiv Cedevita Olimpije od 18 časova. Ljubljančani za sobom imaju devet "vezanih" pobjeda u ABA ligi, posljednji put su izgubili 6. novembra u meču protiv FMP-a, a u Evrokupu im ne ide tako dobro, jer imaju skor 2-9 i posljednji su na tabeli Grupe A.

Ekipa Jurice Golemca očigledno je bacila sve karte na prvenstvo i u njemu igra konstantno od kada je zaliječila niz povreda. Duško Ivanović i saradnici analizirali su sa ekipom kvalitete Slovenaca, a crnogorski stručnjak najavio je taj meč u izjavi za klupski sajt:

"Očekuje nas važna i teška utakmica protiv tima koji je sastavljen od vrlo iskusnih igrača, odličnih stranaca. Dobro trče, odlični su šuteri, imaju i Omića koji je izvanredan u reketu već dugi niz utakmica. Jasno je da i oni vide svoju šansu jer imaju kvalitet o kome govori i njihova pozicija na tabeli regionalnog takmičenja. Moramo da igramo svih 40 minuta, čvrsto i odgovorno", rekao je Ivanović i pozvao navijače da dođu i pruže podršku timu koji će u ponedeljak biti jači za Fakunda Kampaca, koji ima pravo nastupa u ABA ligi.

Zvezdin bek Ognjen Dobrić podsjetio je na to ko su nosioci igre Cedevita Olimpije: "Dobro se poznajemo, odličan tim, koji igra dobro u regionalnoj ligi. Mnogo je tu dobrih domaćih igrača Omić, Murić, Dragić…, iskusnih stranaca počev od Farela, pa preko našeg reprezentativca Jeremića. Tim koji je popunjen na svim pozicijama. Moramo da ih uvedemo u naš ritam koji kreće od čvrste i odgovorne odbrane. Ulazimo u seriju teških mečeva počev od te utakmice, i podrška sa tribina nam je izuzetno važna u ovom trenutku", rekao je Dobrić.

Zvezda će poslije regionalnog derbija početi da se sprema za "vječiti" derbi, u kojem će u petak igrati protiv Partizana u okviru Evrolige.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC