• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Draft: Luda sreća za Čikago, biraće prvi!

Bulsi su na lutriji u sredu rano ujutru imali svega 1,7 odsto šansi da dobiju pravo na prvog pika, ali je ipak njihova kuglica izvučena.

 Draft: Luda sreća za Čikago, biraće prvi!  Izvor: MONDO

Mislili su da će igrati plej-of, a dogurali su da prvi biraju na Draftu, što je privilegija najlošijih timova NBA lige. Čikago Bulsi će 26. juna u Njujorku, verovatno, izabrati Majkla Bizlija ili Derika Rouza.

Uoči Draft lutrije u sredu rano ujutru po našem vremenu, gde se izvlačenjem kuglica određuje kojim će redosledom timovi birati košarkaše koji su diplomirali ove godine, Čikago je imao teoretske izglede da dobije pravo na prvi pik.

Najlošiji tim lige ima najviše kuglica u bubnju, najbolji tim - jednu.

Kao deveti najlošiji tim u regularnom delu sezone, Čikago je imao svega 1,7 procenata šanse da kuglica sa njihovim grbom bude izvučena prva. Sreća ih je pogledala na kraju sezone u kojoj su ostali bez plej-ofa i bez trenera...

Analitičari u SAD pretpostavljaju da će Bulsi birati između krila Kentaki Stejta, Majkla Bizlija, koji je ove sezone beležio prosečno 26,2 poena i 12,4 skokova, odnosno Derika Rouza sa Univerziteta Memfis, plejmejkera koji je vodio svoj tim do finala NCAA.

Najgori tim NBA lige ove sezone, Majami Hit imao je 25 odsto kuglica u bubnju. Tačnije, svaku četvrtu. To nije bilo dovoljno, oni će birati drugi. Treći pik pripašće Minesoti, Sijetlu četvrti, Memfisu peti. Slede Njujork, L.A. Klipersi, Milvoki, Šarlot, Nju Džersi...

"Svesni smo da je ovo čista sreća. Sada ćemo da sednemo i da razmislimo kako da je najbolje iskoristimo", rekao je potpredsednik košarkaških "operacija" u Čikagu, nekadašnji bek tima Džon Pekson.

U Čikagu se nadaju da će neočekivani tok događaja naterati Majka D`Antoni da razmisli još jednom o ponudi da trenira Bulse, koju je on u prvi mah odbio...

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC