• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komentatori u šoku, cijela Amerika priča o NJEGOVOJ JAKNI: NBA igrač šokirao odjećom pred meč - šta si to obukao?

Autor Dragan Šutvić

Poznati NBA košarkaš šokirao je sve u SAD izborom garderobe za ovaj meč.

 kajl kuzma stajling Izvor: Twitter/BleacherReport/printscreen

Košarkaši Vašingtona nisu uspeli da u NBA ligi savladaju Bruklin, iako je Deni Avdija odigrao fantastičan meč za Vizardse. On je u Kristapsa Porzingisa bio najbolji pojedinac u redovima svog tima na meču koji je američki košarkaš Kajl Kuzma obilježio još prije nego što je počeo. Kuzma se na ovoj utakmici pojavio spektakularno obučen i zato se o njemu više priča nego o rezultatu.

Kontrovezni košarkaš koji je svojevremeno bio član Los Anđeles Lejkersa stigao je na meč Vašingtona i Bruklina obučen u jaknu koja je više izgledala kao dušek na naduvavanje obmotan oko njegovog tijela. Pored karakterističnih detalja koji su mogli da se vide, ovaj komad garderobe imao je i neke dijelove koji su se možda i prvi put pojavili na jakni. Specifičan dio nalazio se ispred njegovog lica, a zatim preko ramena spuštao ka leđima. Pogledajte kako je to izgledalo:

I dok Kajlu nije bilo ništa neobično, komentatori koji su prenosili meč ostali su u šoku. Prvo su bili iznenađeni, a zatim je jedan od njih zamolio navijače koji gledaju utakmicu da mu pošalju na mejl snimak kako Kajl Kuzma izlazi iz autobusa i ulazi u halu u kojoj je meč već trajao. Pogledajte to:

Inače, ekipa Vašingtona propustila je dobru priliku da se domogne 10. pozicije na Istoku i tako se nađe na mkestu koje vodi u doigravanje pred plej-of. Ta borba nije izgubljena i Vizardsi će sigurno pokušati da se nađu u plej-inu do kraja ove sezone, pošto su im Indijana, Čikago pa čak i Atlanta na dohvat ruke.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC