• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u NBA - otkrivene šokantne informacije: "Kljukali" su šampiona injekcijama, sve se poništava!

Autor Dragan Šutvić

NBA šampion iz prošle sezone Geri Pejton II vratio se u Golden Stejt, ali bi mogao ubrzo da ode odatle!

 otkazuje se trejd u nba zbog povrede igrača  Izvor: Profimedia

Nevjerovatne vijesti dolaze iz NBA, pošto dobro upućeni izvori tvrde da bi trejd između Portlanda, Golden Stejta, Detroita i Atlante mogao da propadne zbog neprofesionalnosti i bezobzirnosti tima iz Oregona!

U trejdu je centar Džejms Vajsmen otišao u Detroit, Sadik Bej u Atlantu, Portland je dobio Kevina Noksa i pet pikova druge runde, dok je Golden Stejt vratio Gerija Pejtona II u šampionsku ekipu. Međutim problem je što je Pejton, inače sin čuvenog Gerija Pejtona, pao na medicinskim pregledima.

"Prema informacijama izvora Pejton je igrao povrijeđen u Portlandu. Navodi se da je stručni štab Blejzersa tjerao igrača da igra kroz bol i da su mu davali injekcije Toradola (lijek koji se u SAD koristi protiv izuzetno jakih bolova prim. aut.), a da to nije predstavljeno Voriorsima tokom pregovora", navodi "Atletik". 

Sada Voriorsi imaju vremena do subote da otkažu cijeli trejd ili da pređu preko svega i ostave Gerija Pejtona u svojoj ekipi, a generalni menadžer Portlanda Džo Kronin je rekao da je Pejton zdrav i da je dobio zeleno svjetlo okd doktora da igra.

"Zdravlje igrača je jako bitno u ligi i on je igrao za nas, a igrao je jer mu je data dozvola da igra i procijenjeno je da je zdrav. Ne bismo ga vratili na teren da smo mislili da rizikujemo", rekao je Kronin.

Pejton ima 30 godina i ove sezone je zbog povrede odigrao tek 17 mečeva na kojima je prosječno biejžio 4,1 poen. Promijenio je veliki broj timova u NBA, a konačno se uklopio u Golden Stejt sa kojim je prošle sezone odigrao jako dobru sezonu. Bio je defanzivni specijalac tog tima, ali je prihvatio ponudu Portlanda na kraju sezone i potpisao trogodišnji ugovor. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC