• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otišao od Jokića, pa počeo da proziva: Evo koliko je ljut što su ga Nagetsi sklonili - jednog igrača posebno "pecnuo"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dojučerašnji igrač Denver Nagetsa Bouns Hajland prešao je u Los Anđeles Kliperse i to nije oprostio Denveru.

 Bouns Hajland  ljut na Denver zbog trejda Izvor: Twitter/joeylinn_

Američki plejmejker Bouns Hajland (22 godine, 188 centimetara) napustio je prošle nedjelje Denver i prešao u Los Anđeles Kliperse. U sklopu šireg trejda u Nagetse je stigao rezervni centar Los Anđeles Lejkersa Tomas Brajant, a Hajland je očigledno ljut na svoj prethodni tim.

Na promociji u Los Anđeles Klipersima, on nije propustio priliku da "pecne" plejmejkera Denvera Džamala Mareja, drugog najboljeg igrača tima sa kojim je dijelio minutažu. Na pitanje novinara za to da je nekad igrao sa Nikolom Jokićem i Džamalom Marejem, a sada ga čekaju Kavai Lenard i Pol Džordž, Hajland je "zaboravio" da pomene ime pleja Denvera.

"Bilo je sjajno iskustvo igrati za Jokerom. Ovdje imamo dvojicu igrača koji su fenomenalni talenti, a tamo je takođe jedan igrač sa fenomenalnim talentom", rekao je Hajlend i očigledno "bocnuo" plejmejkera koji ima ogromne probleme sa povredom i trenutno je takođe na pauzi, nakon što je propustio čitavu prošlu sezonu zbog kidanja ligamenta.

Bouns Hajland rođen je u septembru 2000. godine i stigao je u Denver 2021, kao 26. "pik" NBA drafta. Prošle sezone bio je član druge najbolje petorke rukija i tokom boravka u Koloradu stekao je čvrste veze sa navijačima, koji su ga zavoljeli kao i on njih. Međutim, generalni menadžer Nagetsa Kalvin But očigledno mu nije dovoljno vjerovao i već je smislio drugu opciju za poziciju rezervnog plejmejkera.

Za to vrijeme, Hajland ne krije koliko je ljut: "Osjetio sam da nikad nisam dobio šansu da pokažem svoje plejmejkerske sposobnosti, niti da budem u stanju da igram mnogo u ulozi organizatora igre. Tako bih pokazao da sam više od strijelca. Ja sam zapravo plejmejker. I tu mogu da doprinesem na visokom nivou", rekao je Hajland na promociji u novom timu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC