• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije skandirale "Marko, vrati se", ali... Marko Gudurić potpisuje ugovor, evo gde nastavlja karijeru!

Autor Milutin Vujičić

Marko Gudurić će nastaviti da igra za Fenerbahče jer se dogovorio oko produžetka ugovora.

 Marko Gudurić i Fenerbahče produžavaju ugovor Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Srpski reprezentativac Marko Gudurić produžiće ugovor sa Fenerbahčeom, prenosi specijalizovani košarkaški portal "Basket Njuz". Guduriću je ovog ljeta isticala trogodošinja saradnja sa klubom iz Istanbula, spekulisalo se da bi mogao da promeni sredinu, međutim na obostrano zadovoljstvo ugovor bi trebalo da bude produžen i da sve bude ozvaničeno već u narednim danima, navodi pomenuti izvor.

Gudurić je prethodne sedmice u Beogradu odigrao najbolji meč u dresu Fenerbahčea u Evroligi i ubacio je 25 poena Partizanu za samo 24 minuta, uz još sedam asistencija, za indeks korisnosti od 35 i MVP priznanje, pa su u Istanbulu požurili da "riješe" njegov ugovor dok neko ne bude brži.

Nadali su se navijači Crvene zvezde Meridianbet da će njihov klub biti "taj neko", skandirali su mu i na meču protiv Albe da se vrati na Mali Kalemegdan, ali izgleda da je još rano za to.

"Kam tu Red Star bro, a-ha-ha. Ne znam, još je rano, ima još dosta vremena do kraja sezone. Fokusiran sam na Fenerbahče do kraja sezone, pa ćemo vidjeti", kazao je Gudurić medijima nakon meča, da bi ubrzo postalo jasno da ipak ostaje u Turskoj.

Ove sezone Marko Gudurić je drugi najbolji strijelac Fenerbahčea i prosečno beleži 12,4 poena, 3,2 skoka i 3,4 asistencije. Ovo mu je drugi mandat u Fenerbahčeu u koji je 2017. godine stigao iz Zvezde. Potom je 2019/20 proveo u dresu Memfisa u NBA, a zatim se vratio u Istanbul gdje ga sada čeka novi ugovor. Nije precizirano koliko dugo će trajati nova saradnja, ali teško je očekivati da je ispod dvije sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC