• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović nije pomogao Partizanu i Zvezdi u Evroligi! Ne odustaju od TOP8 - ovaj rezultat ne odgovara srpskim klubovima!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Žalgiris je pobijedio Monako i na taj način odmogao i Partizanu i Crvenoj

 Monako poražen od Žalgirisa u Evroligi Izvor: MN PRESS

Žalgiris ne odustaje od plej-ofa, upisao je 16. pobjedu i učinio trku još neizvjesnijom u Evroligi. Saša Obradović je sa Monakom doživeo poraz u Kaunasu i tako odmogao i Partizanu i Crvenoj zvezdi - 79:70. Vratio se Majk Džejms u redove francuskog tima, ali su sa njim krenuli porazi. Poslije suspenzije je ponovo zaigrao i njegov tim upisao je dva uzastopna poraza.

Poslije ovog rezultata Žalgiris se izjednačio sa osmoplasiranom Baskonijom (16-15), dok je Monako ostao četvrti sa 20-11. Partizan drži sedmu poziciju (17-14), a Efes ima 15-16. Zvezda je na 13. poziciji (13-17) i trenutno igra važan meč protiv Valensije koji ne smije da izgubi ako želi da zadrži teorijske šanse za prolaz.

Litvanska ekipa kontrolisala je dešavanja na parketu od sredine prve dionice. Od kada je stekla prednost (12:11) nije je ispuštala. Već na poluvremenu je razlika bila blizu dvocifrene (48:41), da bi onda na kraju treće došli do nedostižnih "+12" (65:53). Nezaustavljiv kod domaćina bio je Brazdeikis (22, 5sk), na drugoj strani Moteijunas je dao 13, a Džejms samo 6 poena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC