• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOĆEMO DA NASTAVIMO SERIJU! Zvezda ispala iz trke za Top 8, od sad kreće napad na trofej - Ponoviću, već sam to rekao...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Duško Ivanović ističe da njegova ekipa želi da nastavi seriju pobjeda, ali da je naredno gostovanje vrlo nezgodno.

 KK Crvena zvezda igra sa Megom u ABA ligi Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda juri Partizan na čelu ABA lige i dok se nadaju kiksu "crno-bijelih" moraju da pobjeđuju. Nema više prava na grešku tim Duška Ivanovića, a nakon što je tim sa Malog Kalemegdana ostao bez šansi za odlazak u Top 8 Evrolige ABA je apsolutni prioritet. Naredni meč se igra u ponedjeljak od 18 časova na Novom Beogradu, gdje slijedi gostovanje Megi.

Sa druge strane Mega se sa FMP-om bori za peto mjesto na tabeli, a Duško Ivanović je pred ovaj meč nahvalio narednog rivala. 

"Ponoviću sve ono što sam rekao i u najavi prve utakmice sa ovim timom, posebno to važi sada kada je ova ekipa i rezutatima pokazala da ima kvalitet uz mladost i talent koji smo potencirali pred najavu prve utakmice. Sada uz taj kvalitet imaju i samopouzdanje, ostalo se nije promijenilo igraju brzo u tranziciji sa puno kontranapada, i recept ostaje isti, čvrsto i zaustaviti ih jer i mi želimo da nastavimo našu seriju", rekao je Ivanović.

Iskusni centar Ognjen Kuzmić je naglasio da on i saigrači znaju da je Mega u seriji pobjeda, ali da crveno-bijeli imaju recept kako da nametnu svoj stil igre i da pobijede. 

"Mlada ekipa, koja želi da se afirmiše, igraju dobro, zabilježili su seriju pobjeda, i uz to imaju nekoliko iskusnih igrača. Ne mijenjaju stil igre, igraju brzo, mnogo šuteva, kontranapada, cilj je da nametnemo naš ritam i igramo našu košarku jer želimo pobjedu u ovoj utakmici“ rekao je Kuzmić.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC