• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel u problemima pred gostovanje Partizanu: Uspjeh crno-bijelih bitan i za ABA i za srpsku košarku!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Igokee m:tel u ponedjeljak od 20 časova gostuju u Beogradu protiv lidera ABA lige Partizana, koji je nedavno izborio nastup u Top 8 Evrolige.

 Partizan - Igokea m:tel izjave Vladimir Jovanović Nenad Nerandžić Izvor: Mondo/Slaven Petković

Vladimir Jovanović, trener Igokee m:tel je u najavi susreta 25. kola protiv Partizana u Beogradu, najprije čestitao crno-bijelima na plasmanu u Top 8 Evrolige.

"Čestitao bih prvo ekipi Partizana na fenomenalnom uspjehu i plasmanu u osam najboljih u Evroligi. Mislim da je to sjajna stvar za njih, ali i uspjeh za ABA ligu i srpsku košarku generalno",rekao je trener "igosa".

Prema njegovim riječima, jasno je da tim Željka Obradovića igra fantastičnu košarku, ali da će njegov tim uprkos kadrovskim problemima pokušati da pokaže i kvalitet i talenat.

"Ne želim da zvučim onako, da se služim otrcanim frazama i kažem da je ova utakmica za nas najlakša već mislim da je najteža jer igramo protiv najtežeg mogućeg protivnika u ovom trenutku. Partizan igra fenomenalnu košarku, jako moćno u napadu, možda najbolje u cijeloj Evropi igraju 'drajv and kik' košarku, zato i imaju puno otvorenih šuteva pa ne čudi procenat za tri poena od 47 % ako se ne varam. Pored toga, druga stvar koju nam ovaj meč čini još težim je kadrovska situacija s obzirom da praktično ne znamo da li ćemo sa 10 igrača istrčati na teren. Cijele nedelje nismo imali kvalitetan trening jer nismo igrali 'pet na pet', međutim, s tom situacijom smo se već sretali i moramo da pronađemo rješenja, da malo improvizujemo. Nadam se da ćemo i pored snage protivnika na gostujućem terenu da pokažemo svoj kvalitet i talenat, te da ćemo odigrati dobru utakmicu", dodao je Jovanović.

Izvor: Kk Igokea/Marija Vuruna

Košarkaš ekipe iz Laktaša Nenad Nerandžić istakao je da je meč sa crno-bijelima prilika da se izmjere sa jednom od najboljih evropskih ekipa.

"Očekuje nas težak i naporan meč protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi. Mislim da utakmica dolazi u pravom momentu za nas poslije četiri vezane pobjede, da vidimo gdje smo u odnosu na tim koji je ove sezone najviše pokazao u ABA ligi", podvukao je Nerandžić.

(mondo.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC