• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji tim NBA lige odmah ispao u plej-ofu: "Šamarčina" Batlera, koš u padu i zbogom Janisu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Moraće u Milvokiju da se zapitaju šta se to desilo u plej-of seriji protiv Majamija i kako su eliminisani u samo pet utakmica.

 Majami izbacio Milvoki iz plej-ofa NBA Izvor: Profimedia

Milvoki, najbolji tim ligaškog dijela sezone u NBA, ispao je već u prvoj plej-of rundi! Malo ko je vjerovao da Majami, koji je morao kroz plej-in do doigravanja, može da im izađe na crtu, a kamoli da ih eliminiše u samo pet utakmica. Prethodne noći je borbena ekipa Erika Spolstre slavila 128:126 poslije produžetka, tako da je seriju dobila 4:1, što je jedna od najvećih senzacija koje smo viđali u plej-ofu prethodnih godina.

Milvokiju nije pomogao ni povratak na teren Janisa Adetokunba, sa kojim su izgubili dvije vezane utakmice, pošto je Džimi Batler odlučio da zaigra košarku karijere i još jednom je pokazao da nije bez razloga jedan od najcjenjenijih igrača lige, odnosno da je najbolji kada se "lomi".


Milvoki je inače bio pred pobjedom i vodio je 117:113 na 13,9 sekundi do kraja, međutim Vinsent je pogodio trojku, da bi Holidej pogodio jedno od dva slobodnih bacanja na 2,1 sekundi do kraja. Ostavilo je to taman mjesta Majamiju da pokuša da dođe do produžetka, a loptu upućenu ka Batleru - najbolji igrač Majamija ubacio je u koš u padu, na nevjerovatan način, a čini se da je to čak i "psihički" ubilo Bakse u produžetku.


Na kraju, Batler je postigao 42 poena (17 od 33), a uz to je imao još osam skokova i četiri asistencije. U njegovom timu pratio ga je već pomenuti Vinsent sa 22 poena, dok je Adebajo imao tripl-dabl učinak: 20 poena, 10 skokova i 10 asistencija. Solidan učinak imao je i Lav sa 15 poena i deset skokova.

Što se tiče Milvokija, tragičara plej-ofa, kod njih je prednjačio Adetokunbo sa 38 poena i 20 skokova, Midlton je imao 33, a Lopez je dodao 18. Međutim, djeluje da će nešto morati da mijenjaju poslije ovakvog "šamara".

Što se tiče preostalih utakmica plej-ofa, saznali smo i da je Njujork učesnik polufinala Istoka gdje će igrati upravo protiv Majamija pošto su i četvrti put u pet utakmica pobijedili Klivlend (106:95). Što se tiče serije Memfisa i Lejkersa, produžena je, pošto su Grizlisi pobijedili i smanjili na 3:2. Voriorsi su savladali Sakramento 123:116 prethodne noći i tako su poveli 3:2 u seriji i sada će pred svojom publikom igrati za prolaz.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC