• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pitali trenera Lejkersa za Jokića, a on počeo da se smije. "To je čudovište!", ne zna kako da ga zaustavi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nikola Jokić je za sada enigma za sve u plej-ofu, a vidjećemo šta spremaju Lejkersi.

 Trener Lejkersa o Nikoli Jokića - On je čudovište Izvor: YouTube/House of Highlights/Printscreen

Plej-of serija finala Zapadne konferencije između Denvera i L.A. Lejkersa počinje u noći utorak na srijedu (2.30), a dok se srpski košarkaš Nikola Jokić odmara - trener "jezeraša" sprema pakleni plan za njega. Darvin Hem, kome je trebalo dugo da posloži Lejkerse - koji su kroz plej-in ušli u doigravanje i došli do finala - birao je riječi dok je pričao o zvijezdi Denvera koja je nepravedno ostala bez MVP nagrade.

Na pitanje novinara kako se spremaju za Nikolu Jokića, Hem je imao vrlo duhovit odgovor: "Ako budeš tu u nedjelju na treningu, reći ću ti. Nećete me ubrzati da pričam na ovu temu. Mi već znamo da nas čeka čudovište, monstrum iz 'Stenovitih planina'. Ali, pustite nas danas da uživamo u ovoj pobjedi", poručio je trener Lejkersa.

Podsjetimo, Lejkersi i Nagetsi su ove sezone odigrali četiri utakmice, a skor je 2-2, što će reći da Denveru ne odgovara naročito da igra protiv Lebrona Džejmsa, još manje Entonija Dejvisa koji važi za vrhunskog "zaštitnika obruča". Ipak, kao što je to obično sa njim, i tokom ovog plej-ofa je imao problema sa povredama, pa je tako meč sa Golden Stejtom napustio zbog udarca u lice - i to u kolicima zbog čega su mu se smijali Šekil O'Nil i Čarls Barkli.

Vidjećemo da li će Nikola Jokić uspeti da se plasira u svoje prvo NBA finale, ali Denver je sada veliki favorit, dok mnogi navijači polako gledaju i šta se dešava na Istoku gdje Majami čeka "majstoricu" Bostona i Filadelfije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC