• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanu se javile svjetske face - legenda hoće dres Srbije! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović dobio neobičan zahtjev od iskusnog NBA košarkaša.

 Gordan Dragić tražio od Bogdanovića novi dres Srbije Izvor: KSS/Dragana Stjepanović

Košarkaška reprezentacija Srbije dobila je novi dres, a Bogdan Bogdanović je pokazao u čemu će reprezentativci igrati na Svjetskom prvenstvu koje se kasnije ove godine održava u Aziji. Nekadašnji igrač Partizana bio je u ulozi manekena, pozirao je u novoj opremi i sa loptom na košarkaškom terenu, a utisci košarkaških navijača su fantastični.

Mnogima se sviđa dres koji je Bogdan obukao i u kojem će biti jedan od lidera srpskog tima na Mundobasketu. Zato ne čudi što su se na njegovoj Instagram objavi oglasile i neke velike face svjetske košarke! Između ostalih, novi dres reprezentacije Srbije komentarisali su najbolji igrač Atlante Trej Jang, čuveni Slovenac Goran Dragić, nekadašnji saigrač Tarens Kinzi, Bruno Fernando koji je saigrač u Hoksima... Ovo su neki od komentara:

Među komentarima najzanimljivi je bio slovenačkog košarkaša Gorana Dragića! Čovjek sa 15 godina NBA iskustva toliko je oduševljen novom opremom srpske reprezentacije da je Bogdanu objasnio kako mu je potreban jedan primjerak! "Treba mi jedan, Boki", napisao je Dragić ispod Bogdanovićeve objave i tako izazvao reakciju srpskih navijača koji su mu pomenuli da je trebalo da igra za naš nacionalni tim. Pogledajte Bogdana u dresu:

Podsjećamo, Srbija će igrati na Mundobasketu koji između 25. avgusta i 10. septembra organizuju Japan, Indonezija i Filipini. U prvoj grupnoj fazi tim selektora Svetislava Pešića odmjeriće snage sa Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom, a očekuje se da srpski reprezentativci bez većih problema obezbijede plasman u drugu grupu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC