• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Provokacija NBA superstara! Majami gazi Boston, a on vraća dugove - ovaj potez im nije zaboravio! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Bez ikakvog pardona, Džimi Batler se šeta kroz seriju protiv Bostona, razbija ih na terenu, izjava nakon meča i potezima uperenim ka klupi Seltiksa.

 džimi batler provocirao igrače bostona  Izvor: Twitter/ohnohedidnt24/printscreen

Košarkaši Majamija trenutno su na dobrom putu da "počiste" Boston i plasiraju se u finale NBA, gdje bismo mogli da vidimo dvojicu Srba. Ključni čovjek tima sa Floride tokom čitavog plej-ofa je Džimi Batler, čijom energijom tim Erika Spolstre "lomi" favorite i "šalje ih u Kankun", a iskusni bek je tokom trećeg meča protiv Seltiksa pokazao i svoju drugu stranu - uzvratio im je!

Tokom sva tri meča finalne serije na Istoku Džimi Batler je meta igračima Boston Seltiksa koji su pokušavali da ga isprovociraju i izbace sa meča, ali djeluje da će se jedan od najboljih igrača u ovogodišnjem plej-iofu posljednji smijati. Nakon što je Majami u finišu susreta Gejb Vinsent pogodio trojku, Batler je pogledao ka klupi tima iz Pensilvanije i pozvao tajm-aut!

Jasno je da je Džimi Batler na ovaj način isprozivao Ala Horforda koji je sličnu stvar uradio u prvom meču Bostona i Majamija. Nakon što je pogodio trojku iz ugla za 55:47 krajem druge četvrtine, Horford je signalizirao Majamiju da im je potreban tajm-aut. Na njegovu žalost, Majami je u nastavku meča preokrenuo rezultat, a do kraja serije Batler je iskoristio priliku da se revanšira. Pogledajte kako:

Podsjećamo, nakon pobjede (128:102) u trećem meču, Majami ima četiri meča u kojima može da obezbijedi plasman u veliko finale. Prva sljedeća šansa je već za dva dana, kada će se ponovo igrati na Floridi. Ukoliko pobijede, momci sa Floride će u finalu vjerovatno igrati protiv Denver Nagetsa koji imaju istovjetnu prednost (3:0) nad Lejkersima u finalu Zapada.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC