• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I JA SAM OTAC, IMAM ĆERKU I SINA! Štimac se javio djevojčici iz Vrbasa koju maltretiraju vršnjaci: Hoću da pomognem

Vladimir Štimac se javio porodici djevojčice iz Vrbasa koju su maltretirali vršnjaci.

 Štimac o djevojčici iz Vrbasa Izvor: rts/printscreen

Djevojčica (15) romske nacionalnosti iz Vrbasa žrtva je rasne diskriminacije pošto su je vršnjaci ponižavali i niko sa njom nije želio da ide na maturu. Nakon što se informacija pojavila u javnosti, djevojčici se javio veliki broj poznatih ličnosti. Sve je počelo od pjevačice Seke Aleksić, da bi se na njen apel nadovezao i srpski košarkaš Vladimir Štimac koji je u izjavi za RTS poručio da ga je to veoma pogodilo.

"Ja sam odreagovao onako kako sam odreagovao, onako kako ja znam - eksplozivno, kao jedan otac jer i ja imam ćerku i sina i ne bih volio da se njima nešto tako desi", kazao je Štimac i dodao da bi joj se, da nema obaveza prema svom klubu u Turskoj, pridružio na maturskom balu.

"Volio bih da mogu da stignem i ja bih otišao isto na tu maturu, pojavio bih se sigurno, ali imam obaveze, ja sam u inostranstvu, igram plej-of trenutno i nisam u mogućnosti da dođem", naveo je Vladimir Štimac i objasnio da je razgovarao sa njima: "Želim da naglasim da sam razgovarao sa ocem djevojčice i oni nisu tražili finansijsku pomoć, nisu tražili apsolutno ništa. Ja sam ih zamolio da učestvujem jer sam jednostavno želio da se dijete osjeća srećnije. Znači, nije uopšte bila stvar u finansijama, oni imaju, ne oskudijevaju ni u čemu. Bukvalno imaju sve. Meni je bilo jako teško, i ja sam samo htio da dam, pružim neki doprinos, i drago mi je da mi je otac djevojčice dozvolio da budem dio njene sreće".

Podsjetimo, djevojčici koja je trpela rasnu diskriminaciju u Vrbasu, kada su joj drugari iz učionice "donijeli bakar jer znaju da ga ona skuplja", javili su se i glumci Ammar Mešić i Stevan Piale u nadi da mogu da pomognu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC