• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši as Zvezde mapravio haos fotografijom na instagramu - On i gole djevojke u krevetu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kvinsi Miler šokirao sve objavom na društvenim mrežama

 Kvinsi Miler sa golim djevojkama u krevetu Izvor: MN PRESS

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, Kvinsi Miler, izazvao je niz reakcija na društvenim mrežama objavljenom fotografijom na "Instagram storiju". On je "okačio" sliku na kojoj se vidi da leži sa dvije djevojke u krevetu, ali je posle niza zaprepašćenih reakcija pratilaca obrisao tu fotografiju. "Da li je realno šta je okačio?", neki su od komentara navijača Zvezde na društvenim mrežama poslije te njegove slike.

Izvor: Instagram/qmillertime

Kvinsi Miler (30) igrao je kratko u Zvezdi, nepunu sezonu 2015/16, ali je ostavio jako dubok trag da navijači prate šta radi i danas kada igra u Japanu. Nakon odlaska iz Zvezde u Makabi njegova karijera je krenula stramputicom, jer je odmah poslije selidbe iz Srbije ponovo doživio tešku povredu koljena i više nikad nije ni na približno visokom nivou. Nastupao je za Bamberg, pa je poslije tri godine pauze 2020. zaigrao na Tajvanu, pa je obukao dres Benfike u Portugalu, Nacionala u Urugvaju, a onda je prošle godine završio na Filipinima.

Između tih egzotičnih destinacija, Miler je u ljeto 2019. pokušao da zaigra i za Cibonu, ali nije prošao ljekarske preglede, pa je uveliko postalo jasno da je završio sa iole ozbiljnim ligama. Van terena, u Beogradu je jedno vrijeme imao podršku devojke Elije Peti, koja je dolazila i na utakmice Zvezde u "Pioniru" i izazivala veliku pažnju:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC