• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA LI JE OVO DOKAZ DA KAMPACO ODLAZI IZ ZVEZDE?! Žena "odala" Fakunda - pojavilo se oproštajno pismo

Jedan od najboljih plejmejkera Evrope Fakundo Kampaco vjerovatno napušta Crvenu zvezdu.

 Da li je ovo dokaz da Kampaco napušta Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je porazom od Partizana u petoj utakmici finala ABA lige propustila priliku da odbrani titulu regionalnog šampiona, a po svemu sudeći to je brojnim igračima bio posljednji meč u crveno-bijelom, barem u ovom mandatu. Već tokom sezone pisalo se da će Fakundo Kampaco tokom ljeta promijeniti sredinu, a sada se na društvenim mrežama pojavio "dokaz" za takvu tvrdnju - jedno oproštajno pismo.

Jasno je da će tokom ljeta Crvena zvezda pretrpeti brojne promjene u igračkom kadru, a odlazak Fakunda Kampaca iz srpskog kluba možda je "otkrila" njegova supruga. Ona je na društvene mreže okačila fotografiju poruke kojom su se drugari iz vrtića oprostili od ćerke poznatog košarkaša.

"Draga Saro, mi smo srećni što smo bili dio tvog djetinjstva. Želimo ti mnogo lijepih momenata i sreće u narednim godinama. Tvoji prijatelji i vaspitačice te vole", napisano je u pisamcetu koje je na svoj Instagram profil okačila supruga argentinskog košarkaša. Pogledajte njenu objavu:

Izvor: Instagram/consuvallina/printscreen

Podsjećamo, još tokom sezone se nekoliko puta pisalo o odlasku Fakunda Kampaca iz Beograda. Argnetinski plejmejker je dugo imao problema jer nije mogao na teren zbog kazne koju je Evroliga izrekla crveno-bijelima, ali tada nije želio da napravi transfer i pojača neki drugi tim. Ostao je u Srbiji i sačekao svoju šansu, a nakon što je zaigrao najčešće smo čitali o pregovorima koji se vode sa Panatinaikosom i Real Madridom.

Španski mediji su više puta tvrdili da su svi detalji dogovoreni i da će se Argentinac vratiti u klub u kojem je stekao svjetsku slavu i iz kojeg se lansirao u NBA ligu. Navodno, Real Madrid je baš u Fakundu Kampacu vidio lidera na poziciji organizatora igre u narednim sezonama, pa bi "Faku" mogao da postane jedno od najvećih pojačanja aktuelnih evropskih šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC