• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL ALENA SMAILAGIĆA NA PROSLAVI ABA TITULE! Centar uzeo mikrofon, pa izvrijeđao Crvenu zvezdu (VIDEO)

Mladi košarkaš Partizana Alen Smailagić vodio navijanje na račun Zvezde i njenih navijača.

 Alen Smailagić vrijeđao Crvenu zvezdu Izvor: Twitter/ScepanCar/printscreen

Košarkaši Partizana su pobjedom nad Crvenom zvezdom u petoj utakmici finala stigli do trofeja u ABA ligi, a nakon susreta u Beogradskoj areni dogodilo se veliko slavlje. Crno-bijeli su čitavu deceniju čekali na regionalnu titulu, pa su emocije nakon osvajanja trofeja bile na izuzetno visokom nivou. Uticalo je to i na mladog košarkaša Alena Smailagića, koji je na parketu uradio stvar zbog koje se neće ponositi.

Centar crno-bijelih je, okružen saigračima i navijačima Partizana, poveo navijačku pjesmu u kojoj se nekoliko puta uvredljivo obraća Crvenoj zvezdi i njenim navijačima. U tim trenucima se pored njega jasno vidi Dante Egzum koji ne razumije riječi i ne shvata uvrede na račun najvećeg rivala, kasnije se pojavljuju Matijas Lesor i Zek Ledej, a ostali srpski igrači nisu u prvom planu na snimku koji se pojavio. 

Reprezentativac Srbije je sa mikrofonom u rukama zapjevao navijačku pesmu "Da li i Zvezda ku*va il ste samo vi..." koju navijači Partizana često pjevaju. U nekoliko stihova koje su Alen Smailagić i navijači zajedno otpjevali više puta se vrijeđa najveći rival crno-bijelih. Dio slavlja koje su obilježili i igrači Partizana pogledajte na snimku ispod:

Inače, Smailagić je na tokom finalne serije protiv Crvene zvezde bio jedan od najbitnijih igrača Partizana. Njegova impresivna forma u finišu sezone, protiv koje se teško borio i Valter Tavares, videla se i u finalu ABA lige, kada je pravio mnogo problema crveno-bijelima. U petoj utakmici finala upisao je osam poena, četiri skoka, tri asistencije i dvije blokade.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

СА

Ма шабан, битно је мрзити Звезду, научили га ментори брзо, битније је то од свих медаља, само немој послије да закука...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC