• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČOVIĆ ME IZBACIO IZ KLUBA ZBOG ZVEZDE! Bojan ovo ne zaboravlja: "Vas dvojica, obucite se i idite..."

Autor Nemanja Stanojčić

Bojan Popović ispričao je kako je zbog jednog detalja umalo bio izbačen iz tima FMP-a.

 Bojan Popović otkrio kako je umalo izbačen iz tima FMP-a Izvor: MN PRESS

Bojan Popović (40) imao je dugu karijeru, igrao je u Srbiji, Rusiji, Španiji, Litvaniji, Turskoj, Poljskoj, bio i u reprezentaciji, a malo je falilo da sebi napravi veliki problem na samom početku. U periodu dok je kao dječak od 15 godina trenirao u FMP-u bio je izbačen iz kluba od strane Nebojše Čovića. Doduše na 15-ak minuta zbog jednog poteza.

U pitanju je bio meč Crvene zvezde i FMP-a koji se igrao u sezoni 1997/98 za titulu prvaka države. Crveno-bijeli su tada slavili. Bojan je žarko želio dres nekog od igrača pobjedničkog tima.

"Nema karata, ne može da se uđe nikako. Drugari, njih dvojica imali neke karte, a njihov red da brišu parkete. Reko, 'hajde, dajte nama da brišemo parket, a vi idite gledajte'. Zvezda osvaja titulu u Železniku, drugar i ja imamo super ideju, da pitamo nekog igrača za dres. Priđem Rakcu (Igor Rakočević prim.out), on nema pojma ko sam i kaže ajde bježi tamo mali. Ne bih ni ja dao nekom tamo klincu dres u kom sam osvojio titulu", počinje Popović priču u podkastu "Jao Mile" kod bivšeg košarkaša Mileta Ilića.

Poslije toga krenuli su problemi. "Sutradan imamo trening, dolazi trener, preblijedio sav. Tu je u hali bio onaj veliki video bim, puštaju oni nama utakmicu gdje se vidimo taj drugar i ja. Jao, shvatamo šta se dešava..."

Poslije pregledanja snimka uslijedilo je neprijatno iznenađenje. "Tu su bili Nebojša Čović i Raša Radovanović. Ljuti prvo što su izgubili utakmicu, pa onda i na nas što smo mi tu klinci iz kluba skačemo i tražimo dresove Zvezde. Kao vas dvojica, obucite se i idite, da vas više ne vidim u klubu ili tako nešto su rekli. Mi, klinci od 15 godina koji ne osjećaju neku pripadnost klubu, ulazimo u svlačionicu, krenemo da se skidamo i razmišljamo gdje ćemo. Ja ću u Beopetrol ili možda u Partizan ako ima mjesta, vidjeću."

Dok su njih dvojica razgovarali, uslijedio je preokret. "Onda ulaze trener i Čović u svlačionicu. Trener pokušava tu nešto da kaže, a drhti. Kaže, jeste dobili dres, pa rekoh nismo... Eto, niste ni dobili dres, džabe ste kao to radili. Izvinite se drugarima, idite na trening i nemojte da se to ponovi. Tih 15-ak minuta smo bili izbačeni iz kluba", prisjeća se Popović koji je seniorsku karijeru počeo baš u FMP-u sa kojim je u sezoni 2003/04 osvojio Jadransku ligu.

Bojan Popović
Izvor: Youtube/Jao Mile podcast

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC