• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA - POTPISAO KEVIN PANTER! Amerikanac dobio milione, evo gdje odlazi iz Partizana

Autor Dušan Ninković

Sjajni američki košarkaš Kevin Panter "naplatio" odličnu sezonu u Evroligi.

 Kevin Panter potpisao za Barselonu Izvor: Profimedia/CordonxPress Baloncesto

Košarkaška bomba u ponoć - Kevin Panter ima novi klub! Dosadašnji bek Partizana i kapiten crno-bijelih u nedavno završenoj sezoni novi je košarkaš Barselone. Amerikanac koji je u karijeri nosio dres dva najveća srpska kluba potpisao je ugovor sa španskim velikanom i u narednoj sezoni će prvi put nastupati za neki tim iz te zemlje.

Kako prenosi specijalizovani sajt "Eurohoops", dosadašnji kapiten Partizana potpisao je dvogodišnji ugovor sa Barselonom, koju će posao bruto koštati šest miliona evra, od čega će Panteru pripasti 3.200.000! Ta ponuda je bolja od one koju je Panatinaikos pripremio za Amerikanca, iako se nedjeljama pričalo i pisalo da je grčki tim najbliži potpisu igrača koji je prije samo nekoliko dana postao MVP finalne serije ABA lige - a tada je rekao da razmišlja o ponudama.

Pao nije bio jedini zainteresovani klub - u ponedeljak su stigle vijesti da Pantera želi i Real, ali je onda Barselona krenula u ofanzivu. Djeluje da je sve završeno munjevitom brzinom i da se u najvećem gradu Katalonije sada po ubrzanom modelu sklapa tim za novu sezonu. Možda i novi napad na titulu u Evroligi, i pored najava da će budžet biti smanjen.

Vijest o potpisu Kevina Pantera stigla je samo nekoliko sati nakon što je Barselona doživjela ogromnu promjenu na klupi. Umjesto Šarunasa Jasikevičijusa ekipu će u narednom periodu voditi nekadašnji španski reprezentativac Rože Grimau. On je svojevremeno kao igrač bio šampion Evrope sa ekipom Barselone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC