• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa spremna da zagorča život Mirotiću!? Haos zbog 22 miliona, niko ne popušta: "Samo da ne primijene taktiku Rajs!"

Autor Dragan Šutvić

Barselona i Nikola Mirotić ne mogu da se dogovore više od mjesec dana i svi čekaju šta je sljedeći potez. Toga se pribojava i poznati košarkaš Otelo Hanter.

 da li mirotić odlazi iz barselone Izvor: Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

Drama oko Nikole Mirotića i njegovog ugovora u Barseloni nikako da se završi. Već mjesec dana je jasno da Barsa ne želi da zadrži svog skupocjenog igrača uz objašnjenje da žele da smanje budžet, ali nakon što su počeli da dovode jaka pojačanja postalo je jasno da je to samo izgovor. Zbog toga Mirotić ne želi da popusti i traži svaki dinar od preostale dvije godine ugovora (čak 22 miliona evra), prije nego što potpiše za neki drugi evropski klub...

Za sada nijedna od dvije strane ne želi da popusti, a vreme curi i Barselona svakog dana gubi veliki novac, pa se zato neki pribojavaju da će primeniti "taktiku Tajris Rajs". Upravo toga se sjetio i poznati košarkaš Otelo Hanter i upozorio je Barsu na Tviteru da to ne čini.

"Nadam se da Barselona neće uraditi Mirotiću ono što su Tajrisu Rajsu. Opet, ko to više zna... I dalje mislim da je to jedna od najokrutnijih stvari koje možete da uradite igraču", napisao je Hanter koji je u daljoj komunikaciji sa Tviteru stao naravno na stranu košarkaša i dodao da je ružno kada klub počne da se "pravi lud" i zahteva od igrača da pristane na manje novca od onoga što stoji u slovu ugovora.


Kada je rekao "slučaj Rajs", Otelo Hanter je mislio na bivšeg košarkaša Barselone koji je od 2016. do 2018. godine bio u klubu, a koga su prebacili u rezerve poslije prve sezone u klubu. Platili su ga ogroman novac po dolasku iz Himkija i nije ispunio očekivanja, a pošto niko nije hteo da ga angažuje - "tjerali" su ga da igra sa rezervama u nadi da će sam otići.

Vidjećemo da li će u slučaju "krajnje nužde" to posegnuti i u slučaju Nikola Mirotić, pošto je agent istakao da neće postići dogovor sa novim klubom - spominje se sve više Partizan - dok god se ne oslobodi ugovora u Barseloni.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC