• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NANELI SE JAVIO PRED PONOĆ I "ZAPALIO" GROBARE: Nižu se komentari - svi mu traže samo jednu stvar

Autor Dušan Ninković

Iskusni američki košarkaš Džejms Naneli bio je veoma bitan faktor u ekipi Partizana prethodne sezone.

  Navijači Partizana zovu Džejmsa Nanelija da ostane Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Košarkaški klub Partizan obavio je veliki posao produžetkom ugovora sa Kevinom Panterom, Zekom Ledejom i Aleksom Avramovićem, a navijači crno-bijelih nadaju se da bi isto mogao da uradi i Džejms Naneli. Iskusni američki košarkaš za kratko vrijeme je postao ljubimac navijača crno-bijelih, pa nije čudo što su jedan sasvim običan tvit koji je napisao "zatrpali" komentarima.

U petak uveče, nešto prije ponoći, Džejms Naneli je na društvenoj mreži prokomentarisao dešavanja u evropskoj košarci, a to je bio signal za navijače Partizana da krenu u napad. Svi su mu jasno stavili do znanja šta žele od njega u narednim danima - potpis na novi ugovor i ostanak u klubu sa kojim je prije samo nekoliko nedjelja osvojio ABA ligu.

"Vidim da se timovi 'pune' ove godine", napisao je iskusni Amerikanac, a ta njegova objava za kratko vrijeme je prebacila 1.000 lajkova. Moguće je da je ovo bila reakcija na dešavanja u Crvenoj zvezdi, koja je u petak imala pretrpan raspored kada su u pitanju pojačanja za novu sezonu. Crveno-bijeli su predstavili Majka Tobija i Džoela Bolomboja, a mediji sa raznih strana kontinenta prenijeli su informacije da je dogovorena saradnja sa Šabazom Nejpijerom i Rokasom Gidraitisom. Ukoliko se uskoro dogode i ta dva potpisa, Crvena zvezda bi mogla da bude prvi tim u Evroligi koji je kompletirao igrački kadar za narednu sezonu.

Podsjećamo, Crvena zvezda je do sada već angažovala Dejana Davidovca, Miloša Teodosića, Marka Simonovića i Adama Hangu, dok je Partizan bio nešto "tiši" na početku prelaznog roka. Pored obnovljenih ugovora koji su veliki posao crno-bijelih, Željko Obradović je dobio Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, dok se priča i da je Nikola Mirotić veoma blizu potpisa i dolaska u Beograd. Pogledajte Nanelijev tvit:

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:43
Naneli IZjava
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC