• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Dončić želi zlato sa Slovenijom na Mundobasketu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Luka Dončić uvijek ispred sebe ima velike ciljeve, a sada je cilj zlato na prvenstvu svijeta.

 Luka Dončić želi titulu sa Slovenijom na Mundobasketu Izvor: Profimedia

Luka Dončić je održao obećanje i zaigraće za Sloveniju na predstojećem Mundobasketu, a tu ima najveće ambicije. Iako tim osim njega nema zvijezde najvećeg svjetskog kalibra bek Dalasa želi najsjajnije odličje! On je kao novi kapiten nacionalnog tima govorio o tome kako ga je i neuspjeh na Eurobasketu 2022. godine motivisao da dodatno bude bolji u dresu reprezentacije. 

"Kao i na svakom turniru, cilj je da osvojimo prvenstvo. Prošlogodišnji neuspjeh na Eurobasketu nas nije previše razljutio već nas je motivisao. Morate gledati naprijed, nije bitno šta se desilo prošle godine", istakao je Dončić. 

Mnogo je priče u finišu prošle sezone bilo oko Lukinog fizičkog stanja i primjetno je radio na tijelu tokom ljeta. Uz to je zbog neuspješne sezone Maveriksa uspio i dovoljno da se odmori. Na Eurobasketu je igrao povrijeđen, a na Mundobasket dolazi spreman. 

"Bolje se osjećam ove godine, to je jasno. Mnogo bih pohvalio kondicionog trenera koji me je forsirao", rekao je, pa dodao: "Čast mi je što sam kapiten. Trener i igrači su donijeli odluku. Zadovoljstvo mi je da igram za nacionalni tim, a kako nisam igrao od desetog aprila ne mogu da dočekam utakmice", završio je Dončić. 

Dotakao se kratko 24-godišnji Slovenac i naredne sezone. U prošloj je prosječno bilježio 32,2 poena, 8,6 skokova i 8 asistencija po meču, a sada mu je bitna samo Slovenija. "Ne razmišljam o tome još uvijek, ali je Dalas na pravom putu."

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC