• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkazao Pešiću, pa ipak stigao na pripreme Srbije: Srećan sam zbog vas, tužan zbog sebe!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksej Pokuševski se ipak pojavio na pripremama reprezentacije Srbije!

 Aleksej Pokuševski se ipak pojavio na pripremama reprezentacije Srbije Izvor: Profimedia

Reprezentacija Srbije baš nema sreće pred predstojeći Mundobasket, pošto se otkazi samo nižu! Nakon što smo saznali da na prvenstvu neće igrati Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Nikola Kalinić i Vasilije Micić, zbog povreda su selektoru Pešiću otkazali Aleksej Pokuševski, Ognjen Jaramaz, Uroš Trifunović...

Mladi polivalentni košarkaš Oklahoma Siti Tandera Aleksej Pokuševski je uprkos tome što se nije oporavio od povrede posjetio nacionalni tim i selektora Pešića. On je stigao među reprezentativne drugove i istakao da je jako tužan što ne može da im pomogne na Filipinima. 

"Veoma sam srećan kada se nalazim u društvu saigrača iz reprezentacije, ali istovremeno i tužan jer neću biti u mogućnosti da se njima i selektoru stavim na raspolaganje ovog ljeta. Nadao sam se da će sanacija povrede ramena ići brže od prvobitno predviđenog i da ću moći da budem dio tima Srbije, ali ipak su se one manje optimistične prognoze ispostavile kao tačne. Reprezentaciji želim svu sreću i nadam se da će nas obradovati dobrim igrama i dobrim rezultatima u Manili", rekao je Pokuševski. 

Krilni centar Tandera je bio u planovima Svetislava Pešića i za Eurobasket 2022. godine, ali se tada nije pojavio jer je želio da radi na sebi tokom ljeta i da se priprema za novu NBA sezonu. Sada je povrijeđen, tako da ćemo još neko vrijeme čekati njegov debi na velikim takmičenjima za nacionalni tim. 

Svjetsko prvenstvo u košarci igra se od 25. avgusta, a Srbija će svoju grupu igrati u Kvejzon Sitiju, najvećem gradu u okviru megalopolisa Manile. U grupi B sastaće se sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC