• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvije NBA bombe u evropskoj košarci: Olimpijakos daje 6.000.000 pleju, Parker dovodi veterana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kendrik Nan i Majk Skot će naredne sezone igrati Evroligu!

 Kendrik Nan i Majk Skot će naredne sezone igrati Evroligu Izvor: Profimedia

Ređaju se NBA potpisi u Evroligi, a nakon odlaska Kostasa Slukasa u Panatinaikos Olimpijakos planira da upražnjeno mjesto prvog plejmejkera popuni Kendrikom Nanom! Njemu su crveno-bijeli iz Pireja ponudili dvogodišnji ugovor težak 6.000.000 evra, a nekadašnji igrač Majamija, Lejkersa i Vizardsa je spreman da prihvati tu ponudu. 

Nakon sjajnog početka karijere zbog povrede je propustio sezonu 2021/22, a prošle sezone je igrao za Los Anđeles Lejkerse i Vašington Vizardse. Tu je prosječno bilježio 7,1 poen za 13 minuta provedenih u igri po meču i sada hoće bitniju ulogu. 

Nije Olimpijakos jedini evroligaški tim koji se bavi NBA pojačanjima, pošto je ASVEL zvanično potpisao Majka Skota. Iskusni 35.godišnji krilni košarkaš je najbolje igrao na početku karijere kada je bio nezamjenljiv u sastavu Atlatna Hoksa. Zatim je igrao za Vašington, Kliperse i Filadelfiju, a 2022. je došao u Evropu i nastupao za Nansi. Tu je prosječno bilježio 21 poen i devet skokova i biće veliko pojačanje za svoju ekipu. 

"Majk je u prethodnim mjesecima pokazao da su njegovi kvaliteti netaknuti. Biće veoma komplementaran našim igračima u reketu, zaista je veliki ofanzivni talenat i kvaltietan šuter sa distance koji će širiti protivničke odbrane i otvarati prostor za saigrače. Takođe je dobar kada je leđima okrenut košu i može da se adaptira protivnicima", naveo je na predstavljanju trener Asvela Ti Džej Parker. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC