• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ostao bez direktora: "Vrijeme je da na to mjesto dođe neko drugi i da radi sa još većim žarom"

Autor Dragan Šutvić

Dejan Kijanović povukao se sa mjesta direktora Partizana.

 dejan kijanović napušta partizan  Izvor: MN PRESS

Dejan Kijanović više nije direktor Partizana. Poslije šest godina odlučio je da se povuče sa mjesta prvog operativca kluba. Razgovarao je o tome tokom sezone sa predsjednikom kluba Ostojom Mijailovićem i već tada je najavio svoj odlazak. Došao je u klub u ljeto 2017. godine i još dva puta mu je potvrđivan mandat.

Nije htio previše da priča o raznim spekulacijama i stvarima o kojima se pisalo u prethodnim danima. "Na prvom mjestu, neke ekskluzivne glasine koje sam tokom odmora mogao da pročitam ne bih želio da direktno komentarišem, jer ne bih volio da upadnem u zamku da licitiram o nečijim krajnjim namjerama i motivima. Ako neko nesto objavi, a tek nakon objave me pozove za komentar, mislim da to dovoljno govori", počeo je Kijanović razgovor za zvanični sajt kluba.

Analizirao je i dešavanja u klubu od kada je došao u Humsku. "Za ovih šest godina, klub je prešao mnogo veliki put i iz pozicije u kojoj smo pripreme prvog tima započeli sa četiri igrača pod ugovorom i nekolicinom na probi, došli smo do mjesta koje Partizanu po svim kriterijumima pripada. Danas smo regionalni šampioni i učesnici Evrolige, na šta sam neizmjerno ponosan. Ipak tokom sezone za nama, osjetio sam da se moje putovanje kao aktivnog člana Partizana završava. Shvatio sam da fizički i psihički umor polako sustižu motivaciju koje mi nikada ni u jednom poslu nije nedostajalo i već u prva dva mjeseca 2023. godine sam u dogovoru sa predsjednikom kluba donio odluku da se na kraju sezone povučem."

Istakao je da će ostati uz klub, samo u drugoj ulozi. "Smatram da na tom mjestu mora biti čovjek koji je spreman da bude u službi Partizana 24 časa dnevno, sedam dana u nedjelji i da radi sa istim, ako ne i većim žarom nego što sam to činio ja. Ovim putem, želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba na izvanrednoj saradnji koju smo imali, svim poslovnim partnerima, svima koji su postali i lični prijatelji i svima koji su pomogli da se Partizan vrati na veliku scenu. Da se zahvalim upravi na čelu sa Nikolom Pekovićem i Milanom Iskrinom koja mi je prva ukazala povjerenje. Takođe, želim da se zahvalim predsjedniku Ostoji Mijailoviću i aktuelnom Upravnom odboru na poverenju, sjajnoj saradnji i podršci bez koje bi moj posao bio daleko teži. Svom Partizanu želim da nastavi uzlaznom putanjom i da svi mi koji ovaj klub volimo, zajedno ostvarimo te snove o kojima sanjamo. Svakako, ostajem uz Partizan ali ne uz angažovanje koje bi iziskivalo konstantnu posvećenost dnevnim problemima", zaključio je Kijanović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC