• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji igrač SAD bi da "pobjegne" od Srbije: Volim ja Bogdana, ali...

Autor Dragan Šutvić

Entoni Edvards navija za Kanadu protiv Srbije zbog svog saigrača iz Minesote, ali možda ima još koji dobar razlog.

 igrač amerike ne želi da igra sa srbijom  Izvor: Profimedia

Sve znamo na Mundobasketu - sa jedne strane su Njemačka i Sjedinjene Američke Države, a sa druge Srbija i Kanada, pa među njima imamo osvajača zlatne medalje. Ko će se boriti za najsjajnije odličje saznaćemo već u petak, a svi naravno imaju svoje favorite i sa druge strane kostura. Dok bi Srbija naravno više voljela da se plasira u finale i izbjegne Amerikance, tako i drim-tim ima želje...

Najbolji igrač američke reprezentacije Entoni Edvards govorio je za srpske medije na današnjem treningu i dotakao se meča između Srbije i Kanade, gdje se čini da bi volio da "pobjegne" od srpskih igrača: "Jedva čekam da odgledam taj meč. Navijam za Bogdana, ali više navijam na Nikela Aleksander-Vokera. Nadam se da će Nikel (košarkaš Kanade, prim. aut.) biti naš protivnik u finalu", kazao je Edvards koji tako preferira ipak svog saigrača iz Minesote, iako njih dvojica tek nekoliko mjeseci igraju zajedno u ovom NBA klubu.

Što se tiče meča protiv Njemačke, bek Minesote ističe da vjeruju u svoju igru koja počiva na "brzoj kretnji lopte", odnosno da sam mora da nastavi da veruje u svoj šut. "Moram uvijek da gledam koš i reagujem brzo. Nije to tako teško, jednostavno je zapravo. Njemačka? Svaki protivnik iziskuje određene promjene u igri, tako će biti i sa njima", dodao je Edvards.

Podsjetimo, Srbija je ubjedljivom pobjedom nad Litvanijom i zahvaljujući trijumfu Kanade protiv Slovenije ostvarila svoj cilj na Svjetskom prvenstvu i plasirala se na Olimpijske igre u Parizu, tako da sada može bez pritiska da odigra do kraja turnira.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC