• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fener ga otpisao, Željko zvao, a onda neočekivani obrt!

Autor Milutin Vujičić

Grčki košarkaš Nik Kalates po svemu sudeći ostaje u Fenerbahčeu.

 Nik Kalates ostaje u Fenerbahčeu Izvor: MN PRESS

Čitavog ljeta Partizan se dovodi u vezu sa grčkim plejmejkerom Nikom Kalatesom (34, 198 cm), posebno nakon što je njegov klub Fenerbahče poručio da ga je otpisao poput Nemanje Bjelice, međutim po svemu sudeći ništa od dolaska u Beograd. Fenerbahče je ipak odlučio da zadrži Nika Kalatesa, makar u uvodnim mjesecima nove sezone, pošto se na kraju iskomplikovala situacija oko povrijeđenih igrača.

Generalni menadžer turskog kluba Derija Janijer objasnio je da je Nik Kalates sada integralni član tima iako to nije delovalo tako poslije završetka prethodne sezone, posebno nakon dolaska Raula Neta. "Bjelica i Kalates nisu bili u našim planovima. Ipak, zbog povrede Raula Neta okolnosti su se promijenile i morali smo da se pojačamo na određenim pozicijama. Kalates ima ugovor sa nama i vjerovali smo u njegove mogućnosti. Nadali smo se boljoj soluciji za obe strane, ali...", počeo je obraćanje Janijer i potom je objasnio zašto Grk ostaje.

"Okolnosti su se promijenile i odlučili smo da promenimo tako usko gledanje na stvari. Nik Kalates je sada dio našeg tima, ali ako nove okolnosti to budu zahtjevale, bićemo otvoreni da razmotrimo i druge solucije", dodao je generalni menadžer Fenerbahčea koji je ovog ljeta u mnogome promijenio tim.

Tokom ljeta otišli su Kostas Adetokunbo, Devin Buker, Karsen Edvards, Tonje Džekiri i Nemanja Bjelica, dok su stigli Sertač Šanli, Nejt Sestina, Jorgos Papajanis, Raul Neto, Arturs Žagars i Jam Madar zbog kog je Fenerbahče odmah zvao Obradovića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC