• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica fit, Novica i dalje van stroja

Reprezentacija Srbije i na turniru u Londonu nastupaće bez Novice Veličkovića, koji ostaje u Beogradu da radi individualno.

 Bjelica fit, Novica i dalje van stroja Izvor: MONDO

Selektor Srbije Dušan Ivković ima razloga za zadovoljstvo, pošto se na turniru u Izmiru pokazalo da se Nemanja Bjelica oporavio poslije operacije šake, brže nego što su to govorile prognoze.

Na turniru u Izmiru prvi put je zaigrao poslije okupljanja srpskog nacionalnog tima i vidjelo se iz meča u meč da napreduje.

Najvažnije je da on više ne osjeća bol i da je gotovo potpuno fit da u finišu priprema stigne do željene forme prije odlaska na Evropsko prvenstvo u Litvaniji.

Za razliku od njega Novica Veličković i dalje u Beogradu radi individualno. Rehabilitacioni period poslije povrede kvadricepsa noge se produžio. Realov igrač trebalo je da se priključi timu na turniru u Izmiru, a sada je procijenjeno da je bolje da nastavi samostalno da radi u glavnom gradu Srbije i dok traje turnir u Londonu.

Nastup u prestonici Velike Britanije posljednja je provjera "orlova" pred odlazak na Eurobasket, koji počinje 31. avgusta, pa je ozbiljno doveden u pitanje njegov nastup na prvenstvu Starog kontinenta.

Kompletan stručni štab reprezentacije Srbije, u dogovoru sa ljekarskim timom i dalje nadgleda zdravstveno stanje Veličkovića, pa će konačna odluka biti donesena najvjerovatnije neposredno pred put u Litvaniju.

Najbolji srpski košarkaši od utorka do nedjelje nastupaće na jakom turniru u Londonu. Prvi protivnik je Hrvatska (utorak), a zatim, dan za danom, slijede mečevi sa Kinom, Velikom Britanijom, Australijom i Francuskom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC