• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Mediji i menadžeri neće sastavljati tim

Predsjednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Beograd Nebojša Čović istakao je da "mediji i menadžeri" neće određivati sastav tima za narednu sezonu.

 Čović: Mediji i menadžeri neće sastavljati tim Izvor: MONDO

"To je posao za trenera. Do kraja nedjelje biće završena i priča oko šefa stručnog štaba, tako da sam siguran da će i ova tenzija nestati", naveo je Čović u saopštenju dostavljenom agenciji Beta.

U pojedinim beogradskim medijima se pojavila informacija da su neki košarkaši Crvene zvezde, poslije dogovora o saradnji sa FMP-om iz Železnika, postali slobodni igrači i da bi mogli da promijene klub.

"Sa Nemanjom Nedovićem, Urošem Nikolićem, Aleksandrom Cvetkovićem i Savom Lešićem obavljen je razgovor. Kolektivan razgovor pred ostatkom tima, takođe, obavljen je sa Nedovićem i Cvetkovićem. Svi oni su sa oduševljenjem prihvatili novi projekat i iskazali želju da nastave da igraju u Crvenoj zvezdi".

Predsjednik crveno-bijelih kazao je da "priča koja pokušava da se provuče kroz pojedine medije, samo govori o namjerama pojedinaca prema Zvezdi" i da bi "bilo dobro da ti isti izađu i javno kažu ime i prezime, da bi navijači i ljubitelji kluba saznali ko radi na pokušaju rušenja Zvezde i otimanja njenih igrača".

"Ako se to nastavi i oni ne budu imali hrabrosti da se predstave, mi ćemo ih razotkriti".

Košarkaški klub Crvena zvezda - Beograd nastao je prošlog petka dogovorom o saradnji Crvene zvezde i FMP-a. Taj klub će se iduće sezone takmičiti u regionalnoj Jadranskoj ligi, a u toku su pregovori sa trenerom Svetislavom Pešićem.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC