• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ražnatović: Nedović i Nikolić su crveno-bijeli

Najatraktivniji mladi košarkaši Crvene zvezde iz prethodne sezone, nastaviće karijeru u dresu istih boja, sada u timu Crvene zvezde Beograd.

 Ražnatović: Nedović i Nikolić su crveno-bijeli Izvor: MONDO

Navijači crveno-bijelih mogu da odahnu.

Plejmejker Nemanja Nedović i centar Uroš Nikolić naredne sezone će nastupati za Crvenu zvezdu Beograd i ne nalaze se u pregovorima ni sa jednim drugim klubom, saopštio je njihov menadžer Miodrag Ražnatović.

Prvi čovjek agencije Beobasket u pisanoj izjavi dostavljenoj MONDU dodaje da "ponude ostalih klubova, koje su stizale u prethodnim danima, nisu razmatrane".

Dan ranije u medijima se podigla prašina oko pravnog aspekta priče o preuzimanju košarkaša "stare" Zvezde od strane Crvene zvezde Beograd pod vođstvom Nebojše Čovića. I sam Čović ljutito je reagovao kada je objavljeno da postoji mogućnosti da Nedović i Nikolić nastave karijeru u nekoj drugoj ekipi.

Ražnatović objašnjava kako stoje stvari na tom planu.

"Nikolić i Nedović, kao igrači koji su registrovani i imaju ugovor sa KK Crvena zvezda, sa pravne tačke gledišta su slobodni igrači, imajući u vidu da se klub sa kojim su u ugovornom odnosu neće takmičiti u sljedećoj takmičarskoj sezoni (čl. 36 tačka 5 važećeg Registracionog pravilnika KSS). No, kao što sam naveo, igrači neće koristiti iznenadno dobijenu mogućnost da slobodno i bez obeštećenja promijene klub".

"Razgovori sa predstavnicima KK Crvena zvezda Beograd su u završnoj fazi i u sljedećih nekoliko dana očekujem da obojica igrača potpišu pristupnice i ugovore sa novim klubom, jer u protivnom neće moći da budu registrovani za KK Crvena zvezda Beograd".

Poznati menadžer naglasio je da će njegovi klijenti "nastupati u sljedećoj sezoni za KK Crvena zvezda Beograd, isključivo zbog želje da budu u tom klubu, u kom vide dobre uslove za napredak u karijeri, a nikako usljed neke vrste nepostojećeg pravnog automatizma i sljedbeništva između KK Crvena zvezda i KK Crvena zvezda Beograd, kako bi se to moglo zaključiti dobijanjem informacija od pisanih medija u prethodnih nekoliko dana".

Da je sve u najboljem redu, potvrdio je i sam Nedović, oglasivši se preko klupskog sajta.

"I prije nego što je finalizovana ova priča, ja sam isticao da mi je želja da ostanem u klubu, jer sam ja Zvezdino dijete. Moj ostanak nije dovođen u pitanje. Sada, poslije dužeg vremena, imam predsjednika i sa ekipom sam otišao na pripreme na vrijeme. Sve te činjenice me jako raduju i zato sam maksimalno motivisan za rad", poručio je Nedović sa Zlatibora.

Dres Crvene zvezde Beograd iz prošlogodišnjeg tima sa Malog Kalemegdana nosiće takođe Aleksandar Cvetković i univerzitetski reprezentativac Srbije Sava Lešić, koje zastupaju druge menadžerske agencije.

"Srećan sam što se sve uspješno završilo i što ostajem u Zvezdi. Mislim da je ovo bilo jedino rješenje i ujedno prava stvar za sve nas", rekao je Cvetković, član idealne petorke Svjetskog prvenstva za juniore, održanog ovog ljeta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC