• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problemi za Ivkovića

U meču protiv Velike Britanije (97:95) nije nastupio Rašić zbog bolova u leđima, dok je Savanović dobio jak udarac u butni mišić.

 Problemi za Ivkovića Izvor: MONDO

Ritam prijateljskih utakmica u susret Evropskom prvenstvu u Litvaniji počinje da uzima danak.

Prehlađeni selektor Dušan Ivković bio je u stanju da sjedi na klupi, ali je utakmicu protiv Britanaca na turniru u Londonu opet vodio njegov pomoćnik Aleksandar Kesar, kao i dan ranije protiv Kine.

Selektor će, hvala bogu, ozdraviti, ali veći problem za "orlove" je neigranje Aleksandra Rašića zbog spazma u leđima, kao i hematom na butini Duška Savanovića, koji nam je jedan od ključnih igrača.

Ivković, međutim, poslije utakmice nije stavio do znanja da su u pitanju ozbiljnije povrede.

"Dobro će nam doći slobodan dan. Radićemo u teretani, a poslije podne imati košarkaški trening. Vjerujem da ćemo osvježeni i odmorni dobro odigrati poslednje dvije utakmice. Najprije protiv Australije, koja igra veoma kvalitetno na ovom turniru i poslednjeg dana protiv Francuske", rekao je on.

Što se tiče "tijesne" pobjede nad domaćinom, istakao je da selekcija Srbije dugo nije imala odgovor na agresivnu igru protivnika.

"O njihovoj agresivnosti govori podatak da su imali 18 ofanzivnih skokova i da su iz drugih napada postigli više od 20 poena. Mislim da je taj detalj uticao na igru i da je doveo do neizvjesne završnice".

"Inače utakmica je bila kvalitetna, sa jako puno rezultatskih preokreta. Mi smo napadački kontrolisali igru, ali je njihov ofanzivni skok anulirao našu efikasnost".

Meč sa Australijom, u subotu od 21.30, biće direktno prenošen na TV Arena sport, kao i onaj sa "trikolorima" u nedjelju u istom terminu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC