• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savanović je OK!

Krilni centar "orlova" dobro se osjeća poslije udarca koji je dobio na meču protiv Britanaca i trebalo bi da bude u sastavu za preostale dve utakmice turnira u Londonu.

 Savanović je OK! Izvor: MONDO

Viijest o povredi Duška Savanovića u četvrtak uveče je unijela dosta zebnje među navijače košarkaške reprezentacije Srbije.

Selektor Dušan Ivković izjavio je da jedan od najboljih srpskih košarkaša ima hematom na butnom mišiću, ali nije precizirao kakav je stepen njegove povrede.

Kako saznaje MONDO, Savanović se u petak ujutru osjećao dobro, normalno je odradio trening u teretani, a učestvovaće i u košarkaškom treningu zakazanom za predveče.

S obzirom na povredu Novice Veličkovića - o čijem će se statusu za Evropsko prvenstvo Ivković izjasniti po povratku u Beograd - svaki dalji hendikep na poziciji "četvorke" bio bi potencijalno fatalan po ambicije "orlova" u Litvaniji.

Što se tiče Aleksandra Rašića, on i dalje osjeća bolove u leđima, međutim, ne bi trebalo da iznenadi ako i odlični šuter odigra koji minut u subotu protiv Australije.

Selekcija Srbije će nastup na pozivnom turniru u Londonu završiti nedeljnim odmjeravanjem snaga sa Francuskom. Obje utakmice zakazane su za 21.30 časova i prenosiće ih TV Arena sport.

Do sada su Ivkovićevi izabranici slavili pobjede nad Kinom i Velikom Britanijom, a izgubili od Hrvatske.

(I. B. - MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC