• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruno Kaboklo ljubi djevojku sa Balkana! Na profilima zastava Srbije, u SAD sportska karijera! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Prelijepa Monika osvojila je srce Brazilca koji je prethodnih dana pojačao Partizan.

 Monika Klisara djevojka Bruna Kabokla košarkaša Partizana Izvor: Instagram/karmen_wwe/printscreen

Košarkaški klub Partizan predstavio je prethodnih dana najnovije pojačanje, brazilskog centra Bruna Kabokla (28) koji treba da ojača reket aktuelnog regionalnog šampiona. Od ranije se zna da je iz reprezentacije prijatelj sa Mateusom dos Santosom, otkrio je da mu je dobar drug i Mateus Saldanja, a za mnoge je tajna da je Bruno Kaboklo u vezi sa Srpkinjom! Odnosno, djevojkom koja je djelimično našeg porijekla, a čini su roditelji nakon građanskog rata u Jugoslaviji emigrirali u Kanadu.

Na društvenim mrežama može se vidjeti da su košarkaš iz Brazila i Monika Klisara, koja ima profesionalno ime Karmen Petrović u vezi! Oni su nedavno bili gosti na vjenčanju Monikine prijateljice, a ispod brojnih fotografija devojke porijeklom sa Balkana koja se u Americi bavi profesionalnim rvanjem mogu se vidjeti komentari novog centra Partizana. Uglavnom su to srca, što pokazuje da je Bruno zaljubljen u Moniku! Pogledajte kako ona izgleda:

Na internetu postoje podaci da je Monika rođena u Zenici, pa se zbog toga navodi da je profesionalna rvačica iz Bosne i Hercegovine. Ipak, na njenim profilima na društvenim mrežama situacija je nešto drugačija. Sama Monika istakla je u prvi plan zastave Srbije, Hrvatske i Kanade, što malo preciznije govori o njenom porijeklu.

Njeni roditelji su se tokom ratnih godina na Balkanu preselili u Kanadu, gdje je Monika odrasla i zaljubila se u karate, iako to nije bila ljubav na prvi pogled. Počela je da trenira već sa pet godina i na početku joj se nije sviđalo, ali su izazovi postavljeni pred nju postajali sve izazovniji, pa je riješila da ih ispuni! Između ostalog je dva puta osvojila srebro na državnim prvenstvima u Kanadi, a bila je i poteplasirana na Panameričkim igrama čime je stekla normu za Svjetsko prvenstvo.

U jednom od svojih intervjua istakla je da je ime dobila po teniserki Moniki Seleš, koja je svojevremeno na najvećim svjetskim turnirima predstavljala Jugoslaviju i SAD. Nakon godina u kojima je trenirala karate i stigla do crnog pojasa, Monika Klisara, odnosno Karmen Petrović odlučila je da se prebaci u svijet profesionalnog rvanja. Debitovala je u ljeto 2023. godine i već je uspjela da stigne u neke u rasprave sa koleginicama koje bi mogle da joj garantuju zanimljivu karijeru u ovom "sportu".

Karmen je trenutno dio "WWE Razvojnog centra" u kojem se bori za ugovor sa najjačoj organizacijom u ovoj vrsti zabave. Najbolji takmičari u akademiji - ako to tako možemo nazvati - dobijaju ugovore u nekoj od tri organizacije, RAW, Smackdown ili NXT koji služi kao razvojno takmičenje. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC