• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janisu doveli superstara, a nikoga ne mogu da pobijede!

Autor Nemanja Stanojčić

Janis Adetokumbo i Milvoki imaju velike probleme na početku sezone.

 Novi poraz Milvokija u NBA ligi Izvor: Profimedia

Milvoki je najavio napad na NBA titulu dovođenjem Demijena Lilarda. Dobio je Janis Adetokumbo pojačanje u vidu novog superstara. Stigao je jedan od najboljih plejeva u ligi, a otišao je Džru Holidej, jedan od najboljih defanzivaca u takmičenju. Na početku sezone stvari ne izgledaju dobro za Bakse.

Izgubili su od Orlanda (112:97) i to im je četvrti poraz u devet mečeva, drugi uzastopni poslije Indijane (126:124). Šta je glavni razlog toga? Odbrana, prosto i jednostavno. Na skoro svim mečevima primili su 110 i više poena, jedino je ispod te brojke bio Njujork (105), Toronto im je dao 130, Atlanta sa Bogdanom Bogdanovićem 127, Bruklin 125...

Propustio je Lilard zbog povrede baš duele sa Pejsersima i Medžikom, sa njim bi vjerovatno postigli više poena, ali ne bi riješili očigledan problem sa defanzivom. Moraće čelnici kluba da pronađu rješenje i da naprave određene promene u sastavu. Trenutni tim ne može da odbrani ni ekipe od kojih su bolji, bar na papiru. Što se Holideja tiče, on je završio u Bostonu i sa novim timom ima skor 7-2. Po defanzivnom rejtingu Seltiksi su drugi (primaju 103,7 poena po meču), dok su Baksi pri dnu, na 25. mjestu (primaju 116,5 poena u prosjeku).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC