• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jak sa slabima - slab sa jakima": Saša Obradović odgovorio na prozivke na Tviteru

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski trener se oglasio poslije utakmice svog Monaka i dijaloga sa košarkašem.

 Rasprava Saše Obradovića i košarkaša Monaka na Tviteru Izvor: Twitter/skweektv

Srpski trener Saša Obradović, poznat po disciplini i po direktnim razgovorima sa igračem na terenu, oglasio se na Tviteru kad je vidio jedan komentar na društvenim mrežama. U pitanju je snimak na kojem se vidi njegov razgovor sa košarkašem Metjuom Strazelom (21).

Nakon što je mladi Francuz pogodio trojku u posljednjem napadu, Obradović mu je prišao i kratko su razgovarali o nečemu, a na društvenim mrežama su to protumačili kao kritiku. Jedan korisnik je napisao:

"Dakle, kada ovo uradi Majk Džejms, u redu je, a kada uradi Strazel i postigne koš znajući da je meč skoro gotov, dobije ironično 'OK, u redu je', od Obradovića. Ovo je puno značenje izreke 'Jak sa slabima i slab sa jakima'."

Obradović je vidio tu objavu i nije mogao, ni htio da prećuti. "Ti čak i ne znaš o čemu smo razgovarali i u kakvom smo odnosu, ali je lako baciti takav komentar. Ma, bravo. Samo nastavi da gledaš i da nas podržavaš, a mi ćemo da se pobrinemo za stvari najbolje što mogu. Kao i uvijek", napisao je Obradović, uz emotikon podignutog palca.

Tim Saše Obradovića, trećeplasirani u prošloj sezoni Evrolige, veoma dobro je počeo i novu sezonu u najjačem takmičenju, pa ima skor 5-2 i na četvrtom mjestu je. U nedjeljnoj utakmici francuskog prvenstva protiv Nantera, na kojoj se ova scena i dogodila, Monako je takođe pobijedio 91:82 i zadržao lidersku poziciju na tabeli, sa skorom 10-1. Djeluje da zaista sve ide po Obradovićevom planu, pa ni korisnici Tvitera ne bi trebalo da budu zabrinuti za to kako trenira i uklapa svoje igrače u tim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC