• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Zvezde izišao i rekao - njega moram da pomenem! Heroj iz sjenke i Grkov recept: E, ovo hoću stalno!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Janis Sferopulos je na konferenciji za medije poslije meča sa Fenerbahčeom morao da pomene jednog igrača Crvene zvezde.

 Janis Sferopulos o Stefanu Lazarevicu Izvor: Printscreen/YouTube/KK Crvena zvezda

Crvena zvezda je savladala Fenerbahče 87:56 na svom terenu i nakon najboljeg meča za crveno-bijele ove sezone trener Janis Sferopulos je mogao da bude zadovoljan. Uprkos velikim problemima sa povredama na samoj utakmici on je prvo čestitao svojoj ekipi i istakao da želi da tim uvijek ovako igra.

"Dobro veče, želim da čestitam igračima na večerašnjem meču. Bio je ovo meč kakav hoću uvijek da igram. Bili smo konstantni u odbrani, u napadu smo uspjevali da iskoristimo mane rivala. Od početka do kraja smo igrali, bili smo jako koncentirsani. Igrači su igrali sa velikom strašću i dali su mnogo da bi dobili meč. Pričali smo mnogo puta i znali smo da moramo da popravimo našu odbranu. Želim da se zahvalim našim navijačima, hoću da uvijek budu sa nama i da nas podržavaju", počeo je Janis Sferopulos. 

Upitan je i da li je pred utakmicu mogao da zamisli da će njegova ekipa na ovaj način da odigra, na šta je Grk ponovio da je oduvijek vjerovao u svoju ekipu. 

"Da, mogao sam da zamislim ovakav meč jer sam vjerovao da ovi igrači koje imamo u timu imaju veliki kvalitet i imaju iskustva ali i dovoljno jak karakter da iskoče kada su potrebni timu. Stvar je u tome da do sada nismo bili dobri defanzivno, ali večeras je meč bio kompletno dobar i ofanzivno i defanzivno", naglasio je Sferopulos.

Stefan Lazarević je na ovoj utakmici svoju minutažu iskoristio perfektno. Ne samo da je namučio Skotija Vilbekina i najbolje napadače Fenera koje je čuvao, već je ubacio i za sebe neuobičajenih 11 poena. 

"Šta mogu da kažem o Stefanu Lazareviću, moram njega da pomenem. Bio je nevjerovatan u odbrani, stalno je igrao na najboljem igraču rivala i bio je vrlo aktivan u napadu. Ne želim da nekoga ne spomenem jer su svi igrači zaslužili pohvale, ali mogu da kažem da su danas igrači pratili plan koji smo imali i igrali su sa sjajnim fokusom u napadu i odbrani", dodao je on.

Na kraju je na pitanje kako se osjeća pred posjetu bivšem timu Olimpijakosu odgovorio da "sada osjeća Crvenu zvezdu" i dodao: "Igramo protiv jako dobrog tima, tima čije kvalitete poznajemo, bili su finalisti prošle sezone. Možda u zadnje vrijeme nemaju dobre rezultate, ali imaju kvalitet i mogu da igraju jako dobro. Moramo btii spremni za bitku sa jako dobrim timom."

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:18
Sferopulos ušao u halu uz aplauze
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC