• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Sarađivaću i sa Prosinečkim

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić stigao je na Zlatibor gdje je preuzeo ekipu na pripremama za novu sezonu.

 Pešić: Sarađivaću i sa Prosinečkim Izvor: MONDO

Pred polazak na Zlatibor, Pešić je dao intervju za Radio Sport FM, u kojem je rekao da je mu je osnovni motiv za povratak u Crvenu zvezdu bio projekat sa mladim igračima koji mu je predstavljen:

“Ja volim da stvaram, volim kada završim jednu sezonu i odem na godipšnji odmor da imam osjećaj da nisam samo postigao sportski rezultat, već i pomogao u stvaranju nekih novih igrača i ojačao neki klub. Moram da imam izazov, da bih mogao ja da motivišem druge. Vidim sebe skroz u ovom projektu Zvezde jer vidim da ima budućnost”.

Upitan da li će biti saradnje Zvezde i Bajerna iz Minhena gdje mu je sin Marko direktor a zet Jagla igrač, “Kari” je uz osmijeh rekao da ima odlične odnose sa košarkaškom sekcijom slavnog bavarskog kluba:

“Vjerujem u gospodina Henesa, Marka i njihov projekat. Imaju i velikog trenera. Siguran sam da će napraviti rezultate. Imaju i crveno - bijele boje kao mi, pa ćemo da napravimo neku saradnju”.

U tom kontektsu Pešić je najavio i saradnju sa Robertom Prosinečkim.

“Kada budem stigao želim da razgovoram i sa Robertom Prosinečkim i Vladanom Lukićem da vidim da pravimo neku saradnju, da se družimo, da vidimo kako nam kako možemo jedni drugima da pomažemo. Svako na svoj način. Treba sarađivati i sa bogatima i normalnima”.

Novi trener Crvene zvezde Svetislav Pešić najavio je da neće vršiti promjene u trenerskom kadru, te će mu prvi asistent biti dugogodišnji trener u FMP-u Milivoje Lazić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC