• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kvinsijeva bivša rađa djecu NBA zvijezdama: Navijala u Beogradu, a samo mijenja košarkaše (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Bivša djevojka Kvinsija Milera čeka dijete sa drugim NBA igračem, a imala je još nekoliko poznatih avantura.

 Ejlija Peti čeka dijeta sa Anfernijem Simonsom Izvor: Instagram/aaleeyahpetty/printscreen/MN Press

Amerikanka Ejlija Peti (29) saopštila je javnosti da je ponovo trudna i da čeka dijete sa NBA igračem Anfernijem Simonsom (24) iz Portlanda. Ejlija je već rodila dijete NBA igraču Brendonu Ingramu (26) iz Nju Orleansa, ali ako vam kažemo da je svojevremeno bila zvijezda u Beogradu?!

Prije samo nekoliko godina mnogi su na mečevima košarkaškog kluba Crvena zvezda gledali baš u njeno lijepo lice, dok je bodrila Kvinsija Milera. Košarkaš koji je za kratko vrijeme postao ljubimac navijača doveo je u Srbiju i svoju tadašnju djevojku, a Ejlija Peti brzo je zapala za oko navijačima koji su posjećivali halu. Nije promakla ni fotografima, iako se nije dugo zadržala ni u Beogradu, ni u vezi sa Kvinsijem.

Nakon raskida je Ejlija Peti krenula dalje i počela da se viđa sa brojnim poznatim ličnostima u SAD. Nije joj mnogo trebalo da preboli vezu koja je pukla u Beogradu, pa je redom padala u zagrljaj repera "Future" i "Rich the Kid", košarkaša Tristana Tompsona i Kamerona Pejna, glumca Džastina Kombsa... Pogledajte kako izgleda Ejlija Peti:

Ejlija Peti je prije četiri godine rodila sina za kojeg tvrdi da je dijete NBA superstara Brendona Ingrama, iako se košarkaš nikada nije oglašavao po tom pitanju. On je imao neke druge veze i avanture, pa je možda pokušavao i da se sakrije od "optužbi" da je otac djeteta Ejlije Peti, koja je sigurna čije je dijete. Ipak, tada joj mnogi nisu vjerovali, pa je čak i optuživana da izmišlja kako bi od poznatog košarkaša izvukla novac jer nisu živjeli zajedno.

Sada je situacija nešto komplikovanija, a čini se da Simons neće pobjeći od roditeljstva. Ejlija će se poroditi naredne godine, a kako bi svijetu saopštila da je trudna napravila je malu proslavu. Na pojedinim fotografijama sa nje vidi se Anferni, koji pokušava da zaštiti lice, ali ga odaju tetovaže i prisustvo članova njegove porodice, prenose američki mediji.

Na osnovu svega toga moglo bi se zaključiti da Ejlija i Anferni imaju zajedničku budućnost, a sudeći po burnom ljubavnom životu u prethodnim godinama djeluje da je Peti još davno zaboravila Kvinsija Milera, koji je i sam imao ispade. Bilo joj je potrebno manje nego navijačima Zvezde koji ga se i dalje sjete povremeno, zbog aktraktivnih zakucavanja, trojki i energije koja diže atmosferu u hali. Pogledajte kako je izgledala dok je u Beogradu bodrila nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde:

Kvinsi Miler nije ostvario pun potencijal i u NBA se zadržao kratko, a Ejliji očigledno nije bilo zabavno da se seli na razne egzotične destinacije. Okrenula se košarkašima koji su još bliži i koji još imaju šta da pokažu u najjačoj ligi na svijetu. Već ih je skupila nekoliko...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC