• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"To je sramota za košarku!" Spanulis napravio skandal poslije meča: Uhvatio me i rekao mi j*** se!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vasilis Spanulis je održao burnu konferenciju za medije nakon pobjede svog tima u Mađarskoj u okviru FIBA Lige šampiona.

 Vasilisu Spanulisu sa zapisničkog stola rekli jebi se Izvor: zoutube/printscreen/ Basketball Champions League/x/printscreen/@Basket247gr

Na meču FIBA Lige šampiona između Peristerija i Falko Sombateljija trijumfovala je ekipa Vasilisa Spanulisa, ali je sve proteklo u znaku skandala na kraju meča. Tokom utakmice Spanulis je isključen zbog protesta, a kada se pojavio na konferenciji za medije bio je vidno bijesan. 

Iako je njegov tim pobijedio uz 16 poena nekadašnjeg plejmejkera Crvene zvezde Džoa Reglenda i uz dabl-dabl od 11 poena i 10 skokova Nemanje Dangubića, legendarni Grk je bio bijesan!

"Moram da kažem jednu stvar Više od 20 godina sam u košarci i u životu nisam vidio da čovjek sa zapisničkog stola, koji je dio meča, da me uhvati i da mi kaže 'J*** se'. Nikada to u životu nisam vidio, ovo je sramota prvo za njega, onda za košarkarku, a onda i za organizaciju Falka koja je jako dobra i za trenera koji je jako dobar trener koga znam lično. Ovo je sramota! Nikada to nisam čuo. Tražio sam tajm-aut i dao nam je tajm-aut iako Falko nije postigao koš nego smo mi napravili faul. Pitao sam ga 'Zašto si mi dao tajm-aut', a on mi je odgovorio 'j*** se'. Ovo je sramota za košarku. Je li ovo ono što je potrebno za košarku? Ovo je sramota, da mi neko sa stola kaže 'j*** se'! Sramota, ovo u životu nisam vidio i nadam se da nikada neću opet ovo vidjeti", vikao je na konferenciji za medije Vasilis Spanulis. 

Njegov Peristeri je tako upisao drugu pobjedu nad Falko Sombateljijem, a uz to imaju poraze od Unikahe i Le Mana. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC