• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smanjen dug KSS

Dug Košarkaškog saveza Srbije sada iznosi 77 miliona dinara (oko 770.000 evra), odnosno od aprila je smanjen za oko 40 miliona dinara (400.000 evra).

 Smanjen dug KSS Izvor: MONDO

Predsjednik KSS Dragan Đilas saopštio je u srijedu da je smanjen dug te organizacije i da će do početka Evropskog šampionata u Litvaniji biti izmirena i dugovanja prema reprezentativcima.

"Dug Saveza, koji je u aprilu iznosio 121 milion, smanjen je na 77 miliona dinara. Stručnom štabu i reprezentativcima isplaćeno je 70 odsto zaostalih nagrada i premija, a prije odlaska na šampionat u Litvaniju biće im isplaćena sva dugovanja. Potpisali smo donatorske ugovore, koji će nam pomoći da do početka Olimpijskih igara u Londonu sljedećeg ljeta, svi dugovi Košarkaškog saveza Srbije budu isplaćeni. Tu se nećemo zaustaviti, jer želimo da obezbijedimo što više sredstava za razvoj regionalnih centara, razvoj mlađih kategorija i ženske košarke", rekao je Đilas na Skupštini KSS.

Predsjednik KSS je istakao i da je cilj Saveza kvalitetan rad i stvaranje igrača za seniorski tim.

"Pročitao sam izvještaje potpredsjednika i moram da im odam priznanje na dosadašnjem radu i rezultatima. Mlađe reprezentativne selekcije, računajući i Univerzitetsku osvojile su ovog ljeta četiri medalje, iako nam rezultaski uspjesi nisu bili u prvom planu", rekao je Đilas.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC