• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanu "ukrao" Mirotića, Zvezdu nervirao zbog Šabaza, sada dobio novi ugovor...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Etore Mesina produžio je ugovor sa Armanijem.

 Etore Mesina produžio ugovor sa Armanijem Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Etore Mesina (64) produžio je ugovor sa Armanijem! Poslije serije loših rezultata i svih problema unutar kluba italijanski mediji već nekoliko dana spekulisali su o tome da mu se sprema otkaz, da je imao razgovor sa predsjednikom Leom Del'Orkom i da je samo pitanje momenta kada će doći do razlaza. Navodno su mečevi sa Bajernom u Minhenu i Partizanom u Beogradu trebalo da mu budu posljednja šansa...

Međutim, onda se dogodilo upravo suprotno. Iz kluba je stiglo kratko i jasno saopštenje i potvrda da će ostati na klupi do juna 2026. godine. "Ugovor sa gospodinom Mesinom je produžen do 2026. godine", rekao je prvi čovjek kluba Del'Orko. Tako je stavljena tačka na sve priče u vezi razlaza i panike unutar tima i haosa koji je nastao poslije komentara o Šabazu Nejpiru.

Armani se žestoko muči, prvenstveno u domaćem šampionatu gdje je poslije 10 kola na osmom mjestu na tabeli sa skorom 5-5. Izgubio je dva uzastopna meča, od Pistoje, pa od Sasarija. U Evroligi je na skoru 4-7. Uz sve to ima problem i sa povredama, pa tako Nikola Mirotić najvjerovatnije neće igrati protiv Partizana u četvrtak u beogradskoj "Areni" (20.30 časova). Trebalo je to da bude prvi meč za njega protiv crno-bijelih poslije ljetošnje transfer sage kada je bio "već viđen" u crno-bijelom, pa je na kraju odlučio drugačije i otišao u Milano.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC