• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaš kidnapovao medicinsku sestru u Las Vegasu!

Autor Milutin Vujičić

Američki košarkaš uhapšen je zbog osnovane sumnje da je kidnapovao medicinsku sestru.

 Košarkaš kidnapovao medicinsku sestru u Las Vegasu! Izvor: Facebook/screenshot/Marayna Rodgers/YouTube/screenshot

Američki košarkaš Čens Komenči (27, 208 cm) uhapšen je zbog povezanosti sa misterioznim nestankom medicinske sestre Marajne Rodžer (23) u Las Vegasu. Prema pisanju američkih medija, njega su uhapsili agenti FBI pošto se vjeruje da je kidnapovao pomenutu djevojku, inače porijeklom iz Vašingtona.

Odmah poslije toga, Čens Komenči je izveden na saslušanje u Sakramentu zbog otmice Marajne Rodžers koja se vodi kao nestala još od 6. decembra. Komenči je inače (bio) košarkaš Stokton Kingsa, razvojnog tima Sakramenta, koji ga je odmah po objavljivanju ovih informacija otpustio, ne sačekavši tako razrješenje slučaja koji je potresao Sjedinjene Američke Države. Ovo je djevojka koju policija i dalje traži.

Marajna Rodžers je inače nestala tokom putovanja u Las Vegas, a posljednji put je viđenja u automobilu sa drugariciom Sakari Harnden. Komenči je u to vrijeme igrao meč u Hendersonu (Nevada), na 20 kilometara od Las Vegasa, noć prije nego što je medicinska sestra viđena.

Drugarica nestale djevojke otpužila je košarkaša da je "kidnapovao i da je htio da je ubije ili da joj nanese teške povrede". Sakari Rodžer je inače takođe uhapšena zbog navodne krađe sata roleks, koji je pripadao košarkašu. Posljednje informacije govore da će 19. decembra Komenči opet biti saslušan, a na slobodu može ako plati kauciju od 500.000 dolara, međutim i dalje će uz sebe imati jaku policijsku pratnju.

Komenči je inače igrao na koledžu Arizona, a potom je nastupao za razvojne timove u "Dži ligi". Jedini izlet u NBA ligi imao je tokom prošle godine kada ga je kratko potpisao Portland.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC